it's a new day

Och efter att ha kollat på Kenza & Tyra show lägger jag mig i sängen och säger därmed godnatt! Imorgon är det skola och sedan ska jag provrida Harry, känner på mig att det kommer bli skitkul, så godnatt fellows ;)
Här är min gamla kärlek.

-tobben♥

only when I loose myself


s

it's only when I loose myself in someone else
that i find myself
i find myself

something beautiful is happening inside of me 
something sensual, it's full of fire and mystery
i feel hypnotized, i feel paralyzed
i have found heaven

there's a thousand reasons
why i shouldn't spend my time with you
for every reason not to be here i can think of two 
keep me hanging on feeling nothing's wrong
inside your heaven

it's only when I loose myself in someone else
that i find myself
i find myself

i can feel the emptiness inside me fade and disappear
there's a feeling of contentment now that you are here
i feel satisfied
i belong inside
your velvet heaven

did i need to sell my soul
for pleasure like this
did i have to lose control
to treasure your kiss
did i need to place my heart
in the palm of your hand
before i could even start
to understand


irriterande

Något som verkligen är riktigt irriterande är dom där rullkorgarna på ica... Förut när jag var där och handlade så var jag tvungen att huka mig om jag skulle rulla den. Och envis som jag är så SKULLE jag ha den där rullkorgen. Så jag hukade mig genom hela affären. 

Dom måste vara gjorda för dvärgar eller småtanter alltså...



The brat and the russian maffia




Erkänn att Emma ser ut som en brat och jag en rysk maffia brud? 
Nu är jag hemma och har handlat lite till fredagsmys imorgon, ska överraska Alex med lite gott men han får inte veta vad det är förens imorgon. Så gullig tjej jag är!!! Haha! Inhandlade en ljusgrej idag i keramik, skitsöt och gör så det luktar gott. 


Skitbra sen när man flyttar hemifrån tänkte jag då som skulle köpa kaffemuggar men sket i det!

Käk med mina flickor




Han är bra den där El taco, gör oss mätta och belåtna!

Emelia goes

Emelia har varit helt waka waka idag. Snackat om ''fittor'' osvosv! Denna tjej är liten och ska inte prata om sånt så snacka om att jag och Emma blev oroliga!
Jag provar en pälsmössa inne på Åhléns..
Emma - Det är en björnfitta!
Emelia - NEJ DET ÄR INGEN RIKTIG FITTA!!!
Andra gången så går vi genom Commerce..
Emelia - Fan, det känns som att jag har en bullfitta.
Jag - HAHA VAAA??
Emelia - Ja! En såndär farmor fitta!

blurrypics



Blurrypics. Nu är jag i lite bråk med pappa, och ska åka till skolan. Det känns ju skitbra , woho.

jag är oftast nöjd med livet som det är

men ibland kan man göra mer för att göra det bättre. 


Någon som har lagt märke till att jag ätit otroligt mycket för att vara jag dom senaste dagarna? Neeeeeeeej jag är inte gravid! Men jag lägger på lite extra fett så jag inte ska frysa i vinter! ;)

Etik och Moral



Mitt liv är otroligt tråkigt just nu, sitter med Etik och Moral häfte och skriver så jag har ont i handen. Jag fick två frågor av Denise, för jag hade glömt pappret med uppgifterna i skolan. BRA JOBBAT. Så får köra resten av dom imorgon. Nu ska jag belöna mig själv med ett bad, lite toblerone och Sex and the city 2!


bra jobbat mandii

Internet knasa ihop imorse så hann inte att slänga in bilderna som jag skulle. Så det gör jag nu. Onsdagar för mig är lika med plugg dagar, då vi har matte - sv - eng osv endast. Så det var bara att bita ihop och jobba som ett as. Och det klarade jag! Förutom på svenskan då vi skulle lyssna på en novell som var 24 min lång. Då somnade jag.. Men det glömmer vi nu! 


En Amanda och en frusen mark!

life gets hard sometimes


En suddig bild från idag. Vi gick och värmde oss lite. Nu är mina ögon helt slut, men efter ett samtal med min kära granne så kan jag i alla fall erkänna att jag mår mycket bättre. Han gör så att jag inte vill flytta på ett sätt. Han finns alltid där när jag behöver prata ut och mår dåligt. Och jag finns alltid där för honom. Livet är allt jobbigt och krångligt! 

Imorgon har jag en seg dag i skolan med bara teoretiska tråkiga ämnen. Ska försöka sola också om jag hinner. Har bestämt mig för att sluta röka och spendera pengarna på att bli brun istället, låter kanske inte vettigt men det gör det i mina öron. Så nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i min underbara säng och sova. Peace.

HEJ



En nyvaken brud utan mascara, ett baggylinne och stora örhängen på bild. Detta var alltså jag denna morgon. Och nu sitter jag här och har precis scrubbat ansiktet och gjort en återfuktning. Som vi pratade om noga på Spa lektionerna idag. Så känner mig jättefräsh! Nu sätter jag på Sex and the city och väntar på att Alex ska höra av sig om han nu gör det. Det är frågan det. 

XXXO you wan't me to be somebody who i'm really not.

-

Det finns dagar som kommer och dagar som går. Och igår hade jag en väldigt dålig dag. Jag vet inte hur jag ska hantera mig själv i sådana situationer och det måste jag be om ursäkt för. Men ibland är jag för stolt för att ens kunna göra det.

GODMORGON VÄRLDEN


Vi sitter på lektionen och är väldigt intresserade av medicin. Bara så ni vet.

tack <3

Juste, mamma och pappa är äntligen hemma! Dom hade med sig två små presenter till mig, och den här gången lyckades som iaf med något ;) Så himla underbart att ha dom hemma, dom är bäst i hela världen ♥


Toblerone och ett armband. Ja gissa vad jag ska göra nu jo jag ska lägga mig och kolla på The back up plan och smaska på Toblerone hähä! Alex du kan väl ringa när du kommer hem om jag inte är inne på msn är du snäll :)!

ponnyponnyponny

Nu har jag tagit tag i något som jag inte tagit tag i på flera år. Jo ridgrejerna. Jag har två backar jag fyllt och nu har jag äntligen tagit tag i detta och städat. Som en idiot verkligen. Det roliga är att en ridväst och ridbyxor och massa strumpor saknas. Det är bannemig inte lätt att heta Amanda Doverfors när man hela tiden glömmer saker överallt så nu är jag glad och ledsen. 

Och fan, nu kom jag på att jag glömde tvätta ridskorna. Och jag orkar inte mer nu så det skiter jag i.

Chapsen och hjälmarna fick äntligen en egen hylla, och tröjorna och grimskaft och spöet mfl. fick plats i en back.

Sen den värsta backen av dom alla, där alla ridbyxor, underställ, sockar, ridhandskar, halsdukar osv ska få plats. Den är jävligt full men ändå stilig!


Anledningen till detta städryck är att jag ska förhoppningsvis komma igång med ridningen igen efter min paus. Och jag orkar inte fortsätta på ridskolan längre då jag bara red där för att kunna småtävla lite och rida. Innan hade jag ju Hejdi och Amourette som sköthästar. Men nu har jag fått chansen att få igång en jättesöt maxad c-ponny som heter Harry! Storleken oroar mig lite men det kommer säkert funka bra ändå! 

Här har ni Harry! :D

a cheap monday


My day is mayday.
En jävla skitdag har jag nyss gått igenom. Ah nu klagar jag haha men så är det. Vaknade upp hos Alex imorse och kom på att vi hade idrott idag så den missade jag. Så slutade efter lunchen och då kom jag på att jag låst in både busskort och hem nycklar i samma veva. Så fick ett intyg och en busstur ner till Kavelbro för att besöka mamma och få en nyckel. Dum som jag är går jag på mammas tjat att jag hinner med bussen hem om jag går till resecentrum direkt så det gör jag. Efter att ha passerat busskuren från kavelbro - rese så åker bussen förbi mig. 

Okej mamma om du vill att jag ska gå istället för att åka buss men fyfan vad retligt. Hann i alla fall med bussen och tog mig hem. Efter massa plättar och yoghurt så var jag mätt och bakade en kladdig kaka för en gångs skull! Och tog ett bad, det var behövligt efter en sån här dag. Men nu är jag så mätt så jag mår illa. ILLA. Uttråkad nu och är helt själv, vad ska man göra?
Drog i alla fall på mig mjukiskläder så slänger mig nog i soffan en stund.

jag är så himla smart och duktig

Jag är så jävla dum i huvudeeeeeet ååh! Har ju låst in mina nycklar i min jacka som är i skåpet så jag får tralla hem utan jacka rätt skönt när det är nästan vinter ute.

Labbaarna

Sitter i skolan och labbar lite, skitseg och har redan gjort ett misstag idag. Jo jag har låst in mina nycklar i mitt skåp för andra gången redan. Shit ibland är jag verkligen dum i huvudet på riktigt! Men nu ska vi inte vara så att vi är sura utan vara glada! Idag får jag ju äntligen träffa mamma och pappa!! Åååh saknat dom!
Har sovit hos Alex ända tills idag, så känns tomt att åka hem och sova men ändå gött att slippa en morgontjurig jävel! Haha och äntligen få ha ett täcke ifred. Nu ska vi städa, hejdå! :)

GUTENMORGEN

Ja herre min gud. Två riktigt händelserika dagar (ironi) haha! När jag väl går med på att dra ut istället för att sitta hemma och glo film, tror ni allvarligt det händer något då eller?


Fredags: Slutade det med att vi låg hemma och såg på film ändå.
Igår: Det var ett strul med allt så vi satt ett tag hemma hos Axelbraxel och gjorde ..... INGENTING. Sen så åkte vi ner till stan och mötte upp lite folk så var det en 95.a som hade fest. Det kändes jävligt tattigt att dra dit men efter om och men gav vi det ett försök. Men nej ut igen och ut i natten och ja, hänga vid gamla stadium ingången är ascoolt nej. Mer missförstånd om saker så tillslut tog jag och Alex, Ellen och Erica ett beslut och gick tillbaka. Och visst det kanske inte var världens roligaste men vi hade det trevligt med varandra och gjorde något bra utav kanske något dåligt.
Nu: Ligger jag och myser med glasöga!! Min orm alltså!!

slfkghn

Ajfifan, nyduschade nu drar vi la ner till stan snart.

wowowo

Sitte hemma hos glasögonormen Alexander Svanberg!

Jag lever

Sitter i skolan nu, slutar snart och jag och Emma är inte primaballerina idag!! HAHA. Ibland är man allt riktigt dum i huvudet det erkänner jag men så är det när det är så. Nu börjar lektionen hihi hejdå.

Morgon - trött - kul

Yao, ser hur sleten ut som helst men det gör ingenting. Ska snart intill stan eller ja snart två timmar typ. Så nu packar jag min väska för att sova hos Alex, blir tyngt men. Ringde pappa igår och han gick med på det, mycket lättare när man tar en buss som tar fem min till skolan istället för att gå upp astidigt och åka 35 min innan man börjar. Min åsikt i alla fall böhöhöög. 


THANK YOU

Min blogg är verkligen tråkig ändå har jag 30-50 läsare per dag. Konstigt, ja! Det läskiga är att jag inte vet vilka det är. Som liksom läser om mitt privat liv osv och som kanske inte känner mig alls. Men jag tycker om er ändå för att ni tycker mitt tråkiga liv är så intressant haha!

Saknar sommaren och min knäppa svarthåriga Sofia.

hejdo

Myser med min gris. Mamma och Pappa är på väg till Malaga och är där tills söndag. Imorgon sover jag hos Alex tills söndag så hejdå stöp1!


En dikt på fem min

Hade en uppgift jag glömt av i skolan så med Emelias dikt som snabb inspiration fick jag göra en dikt på engelska på fem min.
Resultatet fick bli;

If you smile to the world, the world will smile back at you
even through bad times the world will guide you.

It all happens for a reason it maybe isn’t what it seems
but when it all comes around we will make our dreams.

Amanda Doverfors


brown is the colour of my dreams

JAG KAN JU INTE LÅTA BLI LIKSOM! 
Ljusbrunt till mörkbrunt.


Pinda Sveda

Sitter i skolan nu och internet har äntligen börjat funka primaballerina! Vi har lunchrast och har haft spa lektion då vi gjort Pinda Sveda, ett slags massageverktyg med ris och kakao som luktar jättegott!
Vi har också masserat varandra med dom hära, hihi.

YOGA

Godnatt. imorgon drar jag mig tidigt till Emma där jag tänker sova en timme och sen vidare till skolan där vi kör på yoga idag igen. PUSS GODNATT LOVERS OCH ALLA FULA.


what happens in skövde stays in skövde

Min dag idag har vart en bra dag! Kort skoldag = glad Amanda. Blev käk på Bakeoff idag, och lite nya grejer inhandlades.


1. Cardigan - Sisters 2. Undisar - H&M 3. Nagelförstärkare och fransk manikyr - Kicks 4. Mitt sockerbegär har gått överstyr.

GRiiiis

Hemma, fixat naglarna. Visar vad som är nytt senare för nu kommer Alex ♥


sucks big time

man tror att man klarar och står ut med allt men ibland är det verkligen skitjobbigt.


love

Nu har min babe åkt :( därmed målar jag naglarna röda tror jag, eller pärlfärgade. Jag vet inte och orkar nog inte tänka så mycket. Med lite cola kvar ska jag nog spendera resten av min kväll i sängen med en bra film. Nu gäller det bara att hitta den där braiga filmen ;) Och Alex, jag älskar dig. Du är bäst, underbarast, snyggast och min hjärtat.





SÖNDAG = CHILL

Söndagsmys woho, film på gång Bröderna Karlsson och lite naturgodis och cola light till Alex och vanlig cola till mig hähä! 


MINA


Mina favvisar ååååh <3

all I do is win win win no matter what


Frulle: yoghurt m. socker.
Nu: röka
Sen: hämta alex på m.vägen.

Snöblind - Allt är över nu

Vi hade våra drömmar
som inte kändes rätt
nu vill jag bara glömma
Tillbaks till ruta ett.

mandii



Varför tar tjejer så mycket kort på sig själva?? ...

Knitted


Stökigt rum hehehehehe, åkte i alla  fall till Alex, där vi verkligen inte gjorde någonting. Så vi bestämde oss för att åka intill stan och ta en pizza tillsammans. 
Hungrig som jag var fick jag väl vänta en timme på den där pizzan för vi skulle gå efter några sossare som hade demostration som Anton och Axel ville reta lite.


Men pizza blev det, och sen en hämfärd till Alex. Där det blev lite mys med film. Och sedan skulle jag hem hit.

Så nu ligger jag här med min underbara lilla ap-gris som klättrar och springer överallt. Och tamare har hon blivit sen Tjorven dog då hon får mycket mer uppmärksamhet nu.


I'm leavin!!!


- med en slarvig fläta, ett par tights, ett baggy - linne och lite silver drar jag mig mot bussen
som tar mig till alexander svanberg! 

Har ägnat morgonen åt att duscha äta och sminka mig. Har även klippt mammas hår men nu är jag helt slut. Städa gör jag imorgon istället. Så nu drar jag , hajdo.

En trasig ängel

Nyss hemkommen från Alex och lite filmtittande. Just nu ligger jag i sängen med datorn och lite godis. Det är livet det.


FRIDAY I'M IN LOVE

En outfit, och snart är jag i en varm dusch. Ska göra mig iordning på nytt :) Därav frisyren och diademet, för ja ska in i duschen!


Hemma

Hemma nu efter en dag i skolan utan internet. Vi hade ju fotografering och grejer inte kul men men! Tog mstad bussen och fick därmed gå två km. Men inga problem för hurtiga mig! Haha nu ska jag äta lite sen ska jag in till staden igen och möta upp min älskling!

Jag är rätt duktig jag.

Som jag skrev för några inlägg sen så höll jag på och byggde ett hus. Nu är jag klar och här kommer resultatet!

Huset inte isatt än. Haha.

Inspekterar om det duger eller inte.

Flyttar in.

ingenting räcker

"Alla ni som försöker hjälpa mig på ett eller annat sätt: ni kan lika gärna sluta med det. För ni kommer inte att lyckas. Jag är förlorad. Jag kan inte bli hjälpt. Ni kommer att skära er blodiga på de skärvor som är allt som finns kvar av mig.
Jag kräver mer än jag någonsin kan få för att bli frisk. Jag kräver en värld där ingenting någonsin dör.
Ni kan inte lyckas. Jag älskar er, men det räcker inte.
Ingenting räcker."
ur vingklippt ängel.


GORILLI - TA NER MIG PÅ JORDEN


Ni hade alla rätt


När man väl är ovanför marken vill man aldrig komma ner på jorden..

Allting knäcker mig totalt. Men det skiter jag i jag tänker va mig själv, vara stark och skita i alla falska idioter som vill mig illa. Jag säger bara att jag klarar mig mycket bättre utan er. 

Snälla ta ner mig på jorden jag ber er.

VAD FAN

Vad spelar det för roll hur mycket man bryr sig om en hund eller en kanin dör? Bara för att man går ut med en hund varje dag så behöver inte det betyda att det är jobbigare om den dör än en kanin som man kanske avgudar? Vafan är det för jävla skit rent ut sagt!

Hade det här samtalet idag, och det handlade om Tjorven så för mig var det ett känsligt ämne. Jag har haft henne sen dag ett till graven. Vi hade verkligen en speciell relation. Så det är tydligen värre om en hund dör enligt den här personen.

Men visst tänk om man inte tyckte om hunden så mycket då? DET HANDLAR OM RELATIONEN TILL DJURET. Inte storleken!

SNÄLLA ni som läser det här (vet att det är ca50 per dag så) 
skriv vad ni tycker.


Blir så arg och ledsen, jag saknar dig något otroligt.
Och gumman, idag bytte Helén blommor på din grav.
Vi vill att du ska ha det så fint som möjligt..

today is the day not tomorrow not yesterday



try to kill it all away, but i remember everything
you can have it all
my empire of dirt
i will let you down - i will make you hurt

En värld full med hat

Idag har jag vart fast i en annan värld. En värld full av hat och ilska, och som jag äntligen lyckats ta mig ur. Den världen existerar inte alltid för mig utan kommer fram emellanåt i dåliga stunder. 

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara det på ett bättre sätt, men jag var på ett förbannat dåligt humör idag. Men nu är jag fit for fight igen :) vad sägs om en outfitbild från idag? Det var längesen.

-

Jag är på kasst humör och är skitsur. Inte kul nä.

Vingklippt ängel & Känn pulsen slå

Nu har vi varit på biblioteket och lånat böcker. Dom här två valde jag, har redan läst den första men det skadar väl inte en gång till. Älskar den boken , åh ! :D

Min tillfälliga mobil/dator

En jävligt komplicerad grej jag ska lära mig!

Bahamas baby

Matte, grymt gjorde tio sidor på några sekunder. Med hjälp av Emma och Emelia och facit hihi.
Så nu tog vi en semester till Bahamas!!

ALIEN

Hej jag har engelska och har målat en alien som vi faktiskt hade i uppgift TRO DET ELLER EJ!!!
Nejmen och nu har jag gjort en personbeskrivning av en kändis (blev Nikki Sixx)
så får se om klassen kan lite om rock ;)

The sChOoL

Ska springa ut på en cigg nu. Sen svara på massa tråkiga frågor. Skulle inte skolan vara rolig?
INTE ONSDAGAR!

Onsdagen


Leggins, linne, stickat.
puss....

river flows in you

Jag vill så gärna spola tillbaka tiden. 

Folk kanske säger ''ååh det är ett marsvin herregud''. Ja det var ett marsvin, som jag haft hela hennes liv. Ett marsvin jag älskade, något enormt. Och jag satt och klappade din döda kropp ända tills du skulle ner i jorden. 
Lilla gumman..



c-c-c-crazy

Jag håller på och bygger ett hus. Ja, jag Amanda Doverfors anstränger mig och gör nytta på fritiden!!! Jag är inte den som ger upp i första taget *hoooooost* så nu kör vi, ett rött hus med vita knutar är på gång!

Fikelika

Hemma efter en lång skoldag, fylld med yoga och plugg. Direkt när jag kom hem tog jag tag i städningen här i mitt rum. Pysslat om Meya lite extra och nu belönar jag mig själv med bullar och cola. 
Ska kanske ta tag i lite plugg nu också. usch..


-

But there's danger in the air tryin' so hard to be unfair
Danger's in the air tryin' so hard to give us a scare
But were not afraid
Sitter i skolan och har medicin just nu, är verkligen helt jävla slut. Har inte kunnat få någon sömn inatt och ingen ork finns det just nu. Livet är så jävla orättvist.

I'll seek you out


Mitt huvud bultar och värker. Men har ingen lust att krypa ner i sängen och sova.
Jag orkar inte tänka på att vara pigg till skolan imorgon, jag orkar verkligen inte.
Just nu behöver jag bara tid. 

ikväll kollade jag upp mot stjärnorna efter dig. snälla kom tillbaka gumman.

kom tillbaka

Det gör så himla ont i hjärtat nu..


photo



waaza, twiligt typ..

älskade underbara

Det här har vart en av dom värsta dagarna i mitt liv. Tårarna bara rinner och jag kan inte sluta. 
Tjorven, min lilla bebis. Från dag ett till graven. Jag kommer aldrig glömma bort dig ska du veta. Du har en stor plats i mitt hjärta trots din lilla storlek. Och jag hoppas att du är nöjd med det livet du fick hos mig, hos oss. 
Varje sommar fick du vara ute och äta gräs i det fina vädret. Och du ska veta att jag älskar dig, och kommer alltid att göra det. Du var nog det bästa jag kunnat önska mig. Och jag ska ta hand om Meya åt dig så hon inte blir ensam. För det är jag rädd för , att hon också även fast hon är ett djur inte mår bra just nu.
Älskling, vila i frid jag kommer hålla utkik efter dig i stjärnorna. 


En tråkig dag som sagt. Efter två lektioner och en inställd tog jag och Emma bussen till mig. Jag hade en sån konstig känsla ett idag var det Tjorvens sista dag så hon vart dålig. Jag verkligen kände att någonting var på gång.
Så jag ville pyssla om henne lite extra, få henne att känna sig älskad.
Så vi badade dom och kelade lite. 
Sen tog vi en promenad ut för att fota lite, och sen följde jag Emma till bussen..

När jag kom tillbaks så skulle jag kolla till henne så allt var okej, men då låg hon helt stel i hörnet av buren och Meya satt livrädd i andra ändan. Jag strök handen över henne och fick panik av det jag kände.
Det hela slutade med att jag sprang ut gråtandes till byggkillarna som var här som fick hjälpa mig att föra över henne till en låda med hö i.. Där jag även la en ros.

Efter ett tag kom Mamma och Pappa hem, och Alex kom hit. Då tog vi beslutet att åka och begrava henne i stugan, där hon älskade att vara ute på sommaren. 
Tårarna rann och jag kunde inte sluta klappa henne. Jag ville inte lägga min lilla bebis i jorden. 
Men jag hade inget val, ett sista farväl.

Se på mig lätt som en fjäder, här långt bort i Nangiala..




Grisar



Svinen har fått lite bad och gurka men Tjorven äter fortfarande inte. Älskling bli frisk nu :(

SPA

Jag och Emma har kört på lite SPA igen, med scrub och bad =) 


My sweet angels.

Inget ska någonsin få ta mina små grisar ifrån mig. Åh snälla gud om du nu verkligen finns gör Tjorven frisk, jag orkar inte se henne må såhär. Nu ska jag snart se på 41 year old virgin och sova. Och hoppas på en bra framtid.


Hearts on fire




Ett bra avslut på en jobbig kväll!

Chop Suey!


Sätter mig med en kopp kaffe och väntar på att grannen ska komma hem. För vi har lite planer vi ska göra ikväll, kanske får en bild på det hehehehehehe!!!

I love the love you give me


Jo, jag måste erkänna att det är väldigt jobbigt när man har haft sällskap av honom en hel helg och sen poff så är han borta. Lite jobbigt och lite skönt. Men det viktigaste är att jag älskar honom, med hela mitt hjärta.

SÖNDAG

Nu sitter vi här nyduschade med system of a down i högtalarn och snart sätter vi på en film med chips och godis. 
Och min lilla Tjorvis är sjuk, :( man ser på hennes ögon och hon äter knappt. Min lilla bebis..



Lördag

Vi tog en buss hem till mig och hjälpte att måla, det slutade med vit färg i hår och ansikte och kläder. Sen hade pappa en överraskning för hela familjen då vi såg musikalen fame här i skövde. 
Sen på hemvägen tog vi en trip till Maxi där vi inhandlade godis och cola. 
Alex första musikal och han gillade det!


Fredag

I fredags sov jag hos Alex och på kvällen var vi hos Mathias. Blev väl lite kaos men sånt får man leva med.

Sofia did it


Jag har nog världens knäppaste underbaraste skönaste kompis. Kika på henne själva ha ha ha ;)

Godnattttttt


Det är inte så kul att leva i en färglös värld utan känslor.
__________________________________________________________________
Har krupit ner i sängen efter ett varmt bad och lite true blood. 
Nu sitter jag och bläddrar igenom gamla bilder som verkligen får 
det att suga till i magen av massa minnen. 

Det är inte alltid lätt.
__________________________________________________________________

det hugger till i hjärtat när jag tänker på dig

jag saknar dig så det gör ont i hela hjärtat gubben..

rage.

Nu har jag stått och stekt jävla pannkakor i typ en och en halvtimme. Ah vad händer då, jo alex skriver "kan du koka lite pasta åt mig?" ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH rycket kom slänger ner resten av smeten i diskhon. 
Här försöker man vara lite gullig men heeeeeeeeee.

Rage Amanda just nu.

let's do iiit

avsminkad och i köket, haaaaaaaaaamen. cp skadad på köper och!

pancakes.........

Kolla vad jag ska göra idag!

s k o l a n h i h i

Vill inte vara den som är den nu men vi har tråkigt på den här lektionen.
Och bilden som jag skulle lägga in vill inte för internet i skolan suger.
BRAAAAA  nu kom den!

+



i'm always afraid




då och nu

ca 1 år gammal bild och en från den här veckan.



look what I did

Joooooooooo jag tänkte att jag har inte käkat något ordentligt på hela dagen. Så jag utnyttjade google efter amerikanska pankis recept. Och ja jag hittade ett! Haha har inte smakat än om dom är goda, tänkte överraska mamma och pappa med kvällsmat. Men kul att dom inte kommer hem någon gång!
Så i väntan på dom har jag diskat och vart skitsnäll. 

tack (L)

Vi hade ju våran ett årsdag igår, fick ett jättefint armband och nog den största ros jag någonsin sett.
tack alex.. ♥

Nu ska jag hoppa in i en dusch för fyfan va febern får en att lukta äckligt.

CUPCAKES


á la chocolate. blev faktiskt inte alls goda. fan.
Det var iaf ett bra sätt för att få någonting annat att tänka på för tillfället..


gaylåt - fin text

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time

till alex. bara för att det är våran dag idag.

i will love you until my dying day

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva ner allt det här i ett inlägg utan att det ska bli för långtråkigt. Men idag har jag och Alex vart tillsammans i ett helt år. Och jag mår verkligen bra med honom, han gör mig glad, han får det fortfarande att pirra i mig. Han är min. Och han är världens underbaraste människa som finns i denna värld. Han är så jävla obeskrivlig! Åååh gud i love this guy. 

there's no one in the world like alex.
föralltid.





det viktigaste för mig är du. jag älskar dig.

when i grow up

Ligger nu i min varma sköna säng som luktar Alex svett. Mmmmmmmmmmmmmmmmm. 
Nejmen, ska snart sova, big day imorgon. 



I'm gettin' closer now

Jaa, Alex har vart här och vi tog en pizza direkt när han kom. HAN SOM SKULLE BLI NYTTIG.
Sen gick vi hem och myste lite. Saknar honom nu, ja det gör jag.

Imorgon drar jag mig till skolan. Ska även kolla på ett radhus med mamma och pappa. Och sen har jag och Alex varit tillsammans i ett år också. BIG LOVE.
Men tyvärr måste han kanske jobba imorgon.. 

Nu vet ni, nödvändiga saker om mitt otroligt roliga liv!

Paradise City

När man heter Amanda och är sjuk och ska städa sitt rum så är inte livet jättekul. Men med lite cola och bulle så är livet faktiskt mer än okej! Sen lite Guns N' Roses gör alltid ett extra plus i kanten!
Sen har jag satt i lite mer slingor närmare ansiktet så det är mycket tjockare och finare nu. Syns väl på bilden kanske men för er som inte kan så nu vet ni häh. 

Take me down to the paradise city.

sjukkkkk

Ligger hemma o är sjuker, ska ta ett bad och ikväll kommer Alex en sväng. 


.

Jag har en känsla av att någonting är något otroligt fel.

ägd


Godnatt- - - - -




Eller något, snart drar jag ner i sängen. (med datorn) men blir hemma imorgon. 
Hängig kropp och snorig tjej mår inte bra. 
Men till tisdag ska jag vara frisk för då ska jag göra Alex glad :D (hoppas jag))))). 

Livet suger just nu , puss.

DANKO

Alex moster var på besök i helgen och hade med sig sin hund Danko (fransk bulldog)
Har aldrig i mitt liv sett något sötare haha :D

Balls&Mmmm

När man är sjuk så är det ok........ och alla andra dagar om man heter Amanda Doverfors!!

Jag ligger i sängen med det här + 2 liter cola, mmmmmmm och alex är utanför och målar huset med pappa.
Nu kör jag på andra filmen!

time to go, ica

Nä, nu har jag pluggat, ätit och lyssnat på musik. Ska dra mig upp till Ica och köpa lite cola och kanske något gott. Så har jag två filmer på g, The last song & I want candy


did it hurt?


I've been waiting my whole life
For a someone like you
To go and steal my heart
Just the way you do
It's been one hell of a year
Here a waitin on you
So I got some questions for you

Did it hurt when you fell from heaven?
Did it hurt just to know I was right here awaiting
Did you know? Did you know?
It was love from the first time we touched.

Sjuuuuk

Just nu känner jag mig såhär i huvudet ;

Ska göra mitt arbete i SPA nu hade jag tänkt, senare kommer Alex och hjälper pappa med huset.

IKVÄLL HÄNDE DETTA

Vi två, jag och Alex åkte hem till honom en stund. Gjorde verkligen ingenting och jag är snuvig och ont i kroppen så kanske inte så kul för honom att ha mig där. Men tillslut så åkte vi till hans faster och spelade lite spel :) 
Nu är jag hemma (ensam) :( och ska sova snart. Skittrött, helt slut.


i love youuuu.

svar;



svar; Ja, jag tröttnade på mitt bruna hår i våras så gick runt som en morot. Men nu det sista tyckte jag inte alls att det var fint. Mitt hår såg verkligen sönderblekt ut. Så först skulle jag ju bli mörkblond. Men färgningen misslyckades så slängde i brun färg. Jo kan tyckas onödigt, men jag tröttnar så fort! 

Så nu ska jag göra ljusa slingor i det bruna. Sen ska håret få vila :)

brunett

C00lshei

Alex & Pappa

Vi har målat en del av huset, och jag är snuvig och tjock i halsen så jag städar mitt rum medans dom fortsätter där ute. Ikväll vet jag inte vad som händer, inte en aning faktiskt.

IGÅR



Igår blond - igår brunett. 



världens sötaste unge




happyhair.se

Detta kom på posten idag, inte alls den färgen jag trodde men kanske blir bra ändå. Trodde det skulle vara en kall ljusbrun färg men den ser istället med ut som en guldig mörkblond. VI TESTAR!



Ellinor ska hjälpa mig efter helgen, woho!

R.I.P G900


This is a very sad day for me. I loved you so much, oh.. 
Alltså HUR FAN LYCKAS JAG?!?! Haha men nu är det såhär, min baby, honey , favoriten är död.
Det roliga med min gamla är att den har ingen knappsats, tänkte att när jag får en ny mobil så behöver jag ju ändå inte den. Så tar hundra år att skriva, men skillad som jag är klarar jag det. :( hm.



En låt till minne av min fina G900, hoppas du har det bra där du är <3<3<3


stickat från gina

Vi gick in på Ginatricot en liten sväng på lunchen, aaaaah kunde inte låta bli. Blev inte fin på bild men!


Människan socialt och kulturellt

Sitter i skolan och har Människan social och kulturellt.
Vi är sociala och kulturella :D

morgon underhållning

en låt på möra är skitbra, så det kör jag på och lite oboy och macka, snart ska jag klä på mig och dra till skolan. Redan skoltrött kul!

vart ska man ta vägen när allt blir kaos

panik.


Bounty Hunter

Sitter vid min fina mac och ska hoppa i ett bad nu, har gjort kladdkaka till
alex och vi har kollar lite på bounty hunter! Ska kolla klart den efter badet.
Fin bild förövrigt, woho 1 år tillsammans med denna pojke på tisdag.

åke leonardo

Det här är min nya vän. Som står bredvid stora trygga Fujitsu siemens aka Mc Hammer!


RSS 2.0