FREDAG

Hemma med Alex nu och han sover här :) Kör på att sova jävligt länge imorgon! 
Gjorde lite flätor på en tjej på dagiset idag, tog lite kort för jag kände mig så stolt så lite bilder från idag kommer. Robin var så gullig och bjöd på fika på Pims också!





LEVER I EN ISTID

För det finns dagar som kommer och dagar som går, pallar inte bry mig kastar salt i mina sår.
Djävulen i hjärtat och Jesus i själen världen hatar Amanda och Amanda hatar världen.

Laddar bössan och stoppar den i munnen ljuset försvinner det blir mörkt i hela rummet
jag hör massa änglar som vill visa mig det goda men djävulen drar ner mig till helvetets håla.

Jag blev lärd att hata Jesus så nu tar vi dom lever i en istid mellan hellskate och babylon. 

Med dom orden skrivna lägger jag mig. Och det är en låttext för alla som är hysteriska för skitsaker WOWOW.

Hang on..

tillfäällig

TILLFÄLLIG FUL PAINT HEADER OSV TILLS PAPPA KOMMER IHÅG ATT TA MED PHOTOSHOP SKIVAN HEM. 
Om det inte upd tryck f5 , slänger in den här bilden på repeat bara för jag ser så jävla stenhård och iskall ut på den hahaha.

Puss!


word

Somliga säger vi lever i evighet,  fast döden är det sannaste som dom vet. Andra säger lyckan finns i ett ögonblick, fast dom aldrig hann i fatt de dom fick.


tell me why


Tell me what have I done to deserve something this beautiful?

my love


jag älskar dig mer än vad jag älskar livet.

TORSDAG

Hemma, träffade Alex och Valdemar lite innan jag hoppade på bussen! Och nu har jag börjat städa smått här uppe och ska pausa med en liten fika. För just nu är jag helt själv här hemma, så känner mig lite ensam så dags att tröst äta ahaha not. Btw så bowlade vi idag, det var rätt gulligt att se när småbarnen halkade och ramlade på det hala. Jag klarade mig i alla fall från att göra det!



time to go

Nu har jag riktigt bråttom till bussen. borsta tänderna sen ta på sig lite kläder. skitväder idag och kul!
igår,

t o d a y

Ännu en dag på jobbet och idag tog vi en promenad till Balthazar och lekte lite. Efteråt mötte jag upp Alex och vi tog bussen ut till min stuga och har hjälpt pappa med lite jobb och myst! PICCSS



Mer söta bilder kommer imorgon för måste verkligen i säng nu, bussen går kvart i sju så. GODNATT <3

The secret handshake


Med en fläta i håret och snart på kladdad mascara ska jag ta mig till jobbet. Gött att jag får skjuts idag och slipper ta bussen kvart i sju och kan åka halv åtta istället! Saknar älskling redan, damn.

.

En positiv sak med jobbet;
Det finns inget bättre än ett litet barn skratta då går det inte att sluta le!

Jag kommer sakna min gamla skola ååååååh, där finns det så mycket minnen.

tired -wowo

Känner mig trött på det mesta just nu, så fort jag är ensam så blir jag hur hängig som helst. Behöver något som gör livet lite roligare för tillfället!

Jobbet sen hem till Alex idag, kollade på John tucker must die för kanske tjugonde gången. Käkade pizza och chillade, sen hem till ett par mindre glada föräldrar. Så jag har dragit mig undan till loftet och ska snart kila ner och ta en dusch innan jag lägger mig. 
För att sedan gå upp klockan sex och börja en ny dag på jobbet. Känns skönt att i alla fall två dagar är avklarade av femton! 

Och snart är det helg då ska jag sova ut! 


FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET

Trött tjej hemma från sin första dag på jobbet, gnälliga barn med härlig fantasi. Kommer garanterat att vara en upplevelse som är nyttig för livet. Men jag kämpar på, alla där är jättetrevliga och barnen är det också. Bara att ibland är dom för spralliga men vem var inte det när man var fem bast? Så nu ska jag lägga mig för att ta mig upp till en ny dag på dagiset/fritids. Godnatt!
-
Nyvaken sliten tjej hej.-

!!!!!!!!

OCH VILL BARA FÅ UR MIG LITE ILSKA 

ÄCKLIGA SMÅ FJORTISAR UUUUUUUSCH 

DEN SOM AAAAAAAH !! WAllaaa va mitt humör är helt ur vägen nu alltså

Söndag

Vart hos Alex och träffat honom , har vart hemma en stund och duschat och hunnit trycka i mig lite godis känns gött! Och imorgon börjar mitt jobb och jag är så nervös haha. Får väl se om jag klarar av barnen!-


mongos...........

+++

Tar bussen till alex om en kvart , där kvällen spenderas med popcorn och film. Kommer hem vid nio då jag ska upp och jobba klockan åtta imorgon. JA JAG ÄR NERVÖS. Puss!


BOHEMI TRÖJAN

Fick en kommentar om att visa hur tröjan såg ut , så här kommer det en bild med dålig kvalle men hoppas du ser :)



-



Julia är här och vi kollar på en asläskig alien film som vi ska springa ner till snart, jag har nog skitit ner mig minst trehundra gånger så rädd är jag. Men hinner inte skriva mer, kolla bara på våran fina fika och söta Julia , puss!

hterz



Bohemi tröjan hihihihi.

BLACKANDWHITE



Off to Skövde om cirkus en timme! Har slängt i mig goa salami mackor yumi in my tummie haha! 
Helt unbealivöööbale!!! PUSS.

LYCKLIGA


Saknar cpsofia lite.

remix på en bild

Ville göra en remix på våran strandpuss bild FIIIINT!!

I love you darling!

TSSSSSSSSSSS


TISDAG

Min underbaraa kille kom hit imorse och somna direkt -.- När han fått sova en stund tog vi en promenad ner till sjön och tog ett dopp och sen upp igen. In i en varm dusch, och sen fylla magen med pastasallad! Och vi har slängt i oss glass och massa chokladpudding, helt sjukt vad jag fortfarande är mätt .. 
Imorgon tar jag en buss till honom , kör på en chillkväll med godis och film längesen nu :D (tror det blir såhär iaf hehehhee) 





TELL ME WHY


AIRPLANES

19 juli : 
Tog mig upp tidigt för att åka till Alex där han Hugo och Lulle låg och sov. Vi gjorde inte mycket, åkte runt lite. Råkade köra på en cyklist (Hon körde in i oss) så det blev ett drama med ambulans och polis. Senare fortsatte vi att åka runt och spela halvbra musik. På kvällen drog jag och Sofia till Hampus en liten stund och där var det Simpsons och Family Guy. Allihopa tog iaf en promenad ner till Bolounger där det var rätt dött, så vi drog upp mot resecentrum och sen blev det gatuhäng vid mode. Sen kom Alex och Jocke och jag och Sofia åkte med dom, försökte hitta några att raca mot men alla va chicken. SEN HOME.

Idag, kommer Alex snart. Och jag ska sova lite till vill jag, asatrött. Puss.


Julia love.

LATEST

Här kommer en del bilder från dom senaste dagarna! Orkade inte ladda upp alla faktiskt, det är miniatyrer så bara klicka så förstoras dom. Ska hoppa in i duschen nu och äta lite frukost, ciao ♥







WE DON'T CELEBRATE SUNDAYS

Vad ska jag säga, en helg full med händelser, delar med mig av lite olika kort från olika ställen. Kan nog skriva ihop allt någon dag när jag har tid! 
Kan säga att det har vart jävligt kul :D






TRE HELA BILDER


Jag tror inte att jag är frisk i huvudet ibland alltså.
UPD, bussen går om typ lite mer än en timme där jag möter Saga i skövde, så ska vi vänta på Sofia! Det blir vi tre ikväll och har ingen aning om vad vi ska hitta på, men det kommer bli bra! min kamera har mirakulöst börjat fungera igen , men minneskorten är hemma i stöpen , så ska låna ett av Sofia så länge!
Orkar inte skriva mer haha, nu ska jag packa osv pusshej!

2 pics not serious

SOooooooooo , flera timmar kvar tills Sofias tåg rullar in i Skövde, men har ändå inget för mig så kanske åker intill Skövde snart ändå. Jag är cool som pekar fuck you! Och i helgen blir det kanske grillfest och grejer, sedärja!



CRAZY

Saknar hemma, önskar mitt rum kunde va här i stugan. Kan ju inte ens stå rakt här :(



GAAALET :DD Jag är så taggad!

HAPPY

Känner på mig att detta kommer bli en grymt rolig helg med Sofia :D Sover kanske hos henne ikväll om hon hinner med rätt tåg, sen på lördag tror jag vi lever och ler och släpper loss ;) Så nu ska jag städa här uppe jättefint! PUSS.


i need a wish right now

I could really need a wish right now.. Vaken trött tjej, sitter med lite musik och ska snart ringa Alex och se om han drar idag eller inte. Saknar honom. åååh :( Och jag tycker vädret kan bli lite soligare :D! Så nu ska jag trycka i mig frukost och få tiden att gå. För det är ju alltid en ny dag imorgon, och den vill jag ska va bra. Idag skulle vart bra, men det blir aldrig riktigt som jag vill. Men jag håller tummarna!


DEN DÄR MAJA

Hej alla fina fula och kära läsare!
Mitt sista inlägg för idag/inatt! Har inte gjort något idag så kommer inte kunna sova på jättelänge, så datorn all night maby baby! Och uttråkad är jag så ja håller på som på bilderna här nere, hahaha. PUSS

How to trick people into thinking you're looking good

Hahaha! Hittade den här på Isabelles blogg och kunde inte låta bli att skratta åt den, så jäkla skön brud! 

Och det roliga är att hon jobbar som strippa och modell tydligen ;)


BOB - Airplanes



Can we pretend that airplanes
in the night sky
are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now , wish right now)

Tänk

hur en människa kan få en på bra humör på några enstaka minuter :D SOOOOOFIA ♥


the scientist

Träffade på mina små kusiner nyligen + deras pappa och farmor och farfar. Har känt mig så sjukt nere idag så orkade inte dra med dom ner till stranden och åka båt och grilla. Så jag stannade här, och är fortfarande out of control.
Lägger mig med en film.


Gud vad jag saknar skolan. Så himla rastlös på dagarna.

känslan är enorm


Våran första ''puss'' bild haha.. Matfestivalen 2009.

Jag kommer ihåg allt som igår, varje litet ögonblick.. När jag väl föll för dig så var jag fast, jag trodde inte på förhållande eller knappt kärlek innan jag träffade dig. Men med tiden ändrades det och en helt ny värld öppnades framför mina ögon. Du visade mig något helt otroligt, något underbart. Jag älskar att va med dig, att känna att du alltid finns där för mig. Att få vakna med dig, att känna din doft. Jag älskar hela dig. Och alla dina söta komplimanger som får mig att säga ''aleeeix'' haha.. Vi har haft våra motgångar, men ändå känner jag att det vi har är så starkt. Att vi klarar allt! Jag önskar verkligen det här kunde vara förevigt. Du är allt och lite till, du vet precis när man behöver vara gullig mot mig, när man måste säga ifrån osv. Du känner mig bäst. Men jag hatar att va utan dig, den tomma känslan av att du inte är med mig. Jag känner mig halv. Jag vet att det kan bli för mycket ibland och att man behöver tid från varandra, men ärligt talat får jag aldrig nog av dig. 
Att tänka på alla bra stunder vi haft, alla våra vinterkvällar framför en film och godis, när vi lekte med fingerfärg i badet, och när vi va barnvakt åt Maja och hon blev så arg på dig och jag fick trösta henne.
Vi har så sjukt mycket minnen så att jag kan inget annat än att sitta och le här, men även fälla tårar. 
Just nu vill jag bara ha dig här, att du ska hålla om mig och pussa mig och säga att du älskar mig.

Älskling, du är allt för mig.

skadad



Hoppas på att det blir en bra dag imorgon, en bättre dag. Bra bra , bra dag. SOLSTING.
Min mage låter helwierd nu, har levt på vatten och chokladpudding idag! SMART.

wowo

Legat i solen i ca en timma redan, har så himla tråkigt. Dagen kommer iaf bli bad och sol, kanske gör ett försök på vattenskidorna idag! Men det får vi se haha, men nu ska jag fortsätta med min musik och sola!

dynamite!

I throw my hands up in the air sometimes saying ayo gotta let go!
D Y N A M I T E skön sommar låt med Taio Cruz! (spotify)

Julia kom hit förut och vi drog direkt ut med båten och solade och badade, sen åkte vi in till stugan och käkade lite sen kom älskling :D Så drog vi ner och bada lite igen! Sen upp och det blev kaffe och melon och lite kortspel. Sen började det att ösregna och åska osv, men trots det tog jag och baby och sprang ner i badkläder och tog ett dopp medans Julia somnade här uppe ;) 
Lite tv osv sen åkte älskling hem, och jag och Julia tog en promenad och sen käkade lite korv. 

Hört att det blir ännu bättre väder imorgon och att mamma och pappa ska iväg hela dagen, what to do?
Slänger upp lite bilder när jag snott dom av Julia :D!



HOT HOT TOMALE

vaken pigg tjej, julia är på väg hit på sin moppe och alex är på väg om typ två och en halv timme. Blir en dag ute i solen med bad! ska försöka att komma ihåg att ta med kameran, peace out jag bjuder på en halvt cpskadad bild!



+++

i rather die standing than live on my knees



Helt jävla utslagen just nu, sätter på en film och chillar med mina snusklubbor, hihih. 

Snacka om att dom chillar hela dagarna, så söta när dom läggar sig ner efter allt ätande och slänger ut ett ben och slänger upp trynet i luften. Mina svin det där ♥

they goin' down


BOB - haterz everywhere (SPOTIFY)

live and smile

LEV OCH LE !

jag kan göra så fula saker med mina tår.

right here next to me

hang on


TJILLEWIPPEN. Springer ut på en kortis promenad, cya. Kanske slänger in mer av mina uttråkade ego bilder sen. Haha, roar mig iaf...

Måndag



Rätt skön dag, gick ner till stranden med pappa och vi åkte ut en bit med båten där vi dök, hoppade, solade och fikade. Och jag har till och med parkerat båten helt själv idag så nu är det inte långt kvar tills jag får förtroendet ;) Blir kanske upp tidigt imorgon och köra på samma sak, + att alex kommer någon gång under dagen så det blir ännu bättre.

Men nu ska jag inte göra någonting. PUSS

BREAK OF DAWN


F i i i i nt


I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

HEY BABE, RAVISH ME . LOVE ME TILL IT HURTS.



Tar åt mig lite av låten. Och jag mår bra, jag är nöjd för tillfället.

YOU CAN CRY WHEN YOU GET OLDER, CAUSE LOVE HURTS WHEN YOU DO IT RIGHT.



VAMPIRE HEART

Vaken, godmorgon, städat. Blir att drunkna i Him ♥



Let me bleed you this song of my heart deformed
And lead you along this path in the dark
Where I belong 'till I feel your warmth

Hold me
Like you held on to life

When all fears came alive and entombed me
Love me
Like you love the sun

Scorching the blood in my vampire heart


------

har du verkligen glömt vem du egentligen är?

Jag vet inte hur mitt humör är riktigt när jag skriver nu. Men den här perioden i månaden så trillar tårarna för småsaker, och det är jag så himla trött på just nu. Jag kanske överdriver men jag vet ärligt inte själv om jag gör det eller inte. Jag hoppas iaf snart att du inser hur du blir mot mig i vissa lägen och kan tänka på det. För du sårar utan att du märker det. Jag älskar dig..

the funeral

Fråga mig inte, bilderna är gamla. HAHA. Mina ben är snart håriga som satans b****. Så det måste jag komma ihåg när ja duschar imorgon. VAD SKA MAN GÖRA ELLER?


not ok

just gonna stand there and watch me burn?
just gonna stand there and hear me cry?

fade to black

Skön dag vid örlen badet med alex och hans familj + några mer! Sen åka hem och träffa mormor och morfar osv gör mig iordning för att stå i det varma vädret och vänta på en buss till skövde. Där jag fick vänta en halvtimme till för att ta bussen till alex. Hände ingenting där, förutom att vänta på att fotbollen skulle börja, och spaaaaanien vann :D

Dagen började bra men slutade väl lite dåligt för mig. 
Meen det är en ny dag imorgon, puss.



Babiiii ♥

SUMMER



Lite bilder från gårkvällen, kass kvalle men orkade inte släpa med mig fat mama kameran. Så mobilen fick stå för bilderna. Helt okej kväll och helt konstig nattt hahahah. Men nu ska jag göra mig iordning och ta båten till gamla örlen badet där alex och hans familj är. Sen vettifan om han skulle med mig eller inte men det får vi väl se :p 

PUSSSSS:)

djäknesundet

-
Drog till djäknesundet och badade med bra folk, sedan hem och fix och lite krök vid örlen badet :) Hemma och nöjd och glad, nu ska jag sätta på lite bra musik och så! Bra kväll helt okej!

paaaaardey

festa eller stanna hemma? 
det blir utgång!  - ha en bra kväll för det ska jag ha :D


please.


snälla ta mig l å n g t härifrån.

_

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH !!!!!!!!!! JA ORKAR INTE MER.


SWEENEY TODD


Drar mig ner under täcket och sätter på SWEENEY TODD. Bara för att jag redan sett alla andra och den här har ja inte sett på längee. så lika bra, puss godnatt.

WASTED WOWOW


Sitter och dunkar dancing like a white girl och käkar choklad och chips. Orkar man ens bry sig om att det är onyttigt eller, NÄ. Now you're wasted and dancing like a white girl!

heart

För du och jag har ett band som aldrig kommer att slitas ut ♥



gubbhäng

Blev lite gubbhäng nere på stranden. Blev grillat och så, nu ska ja äta mer jordgubbar och chilla :) Kanske drar ner dit igen om ja blir uttråkad. Just nu åker dom vattenskidor och lik-kistan som barnen har med sig ;) Lite bilder från stranden.








stranden och grill

Drar ner till beachen med bra människor och grillar och har kul. puss!

+++

livet är stenhårt och vackert. ♥


strawberrys


Jordgubbar och mjölk i magen - CHECK

tack pappa

Det är läskigt, pappa vet när det är dags att köpa choklad till mig utan att jag ens behöver säga något. (lingonveckan). hahaha. tack... ööh. pappa.

HAHAHA. ja vafan säger man. Han känner sin dotter.

summer all night long



HAHA. Första bilden är cool andra är bara hemsk. Look terrified ??) stavning.

MANIAC



HELLO - Tryckt i mig pizza och suttit ute lite. Suttit här ett par timmar och nu ska jag trycka i mig jordgubbar. Och vad händer? INGEEEEEEET.

Just do it

Vad ska man göra? Har lust att dra någonstans och leva livet några dagar. 
Men först ska jag äta min restbitpizza från igår. Sen dunka lite White girl låten som är så jäävla bra! Och sen kan allt bara köra på, skåne , danmark , blöö nått måste man ju göra :D



älsklingsbananloverboy

22 november 2009 


alexander. totally miss uuuuu säger: När jag är nära dig, hör jag mina hjärtslag säga att du är den rätta för mig.Och när jag tittar in i dina ögon jag ser det, allt dedär som jag har letat efterälskling, jag förstår inte denna känsla, Jag bara vet att det växer mer och mer..Eftersom jag är kär i dig, Ja, jag är kär i dig, det är sant.


honey.

jag saknar dig inatt.

LYCKA I TRE BILDER


Brunhåriga Maja och svarthåriga jag. 
Detta var i början då vi lärde känna varandra. Våren 2009, bajsunge. ♥

-


DANCING LIKE A WHITE GIRL

Blev förresten en liten tur på stan med Fanny idag, sen hem till Alex en sväng.
Hela kvällen slutade med att jag och älskling köpte med pizza och gott hit ut och kollade på film och myste, tack bebi ♥

Ska nog dra mig mot sängen snart, fick knappt något sömn senast och gick upp hur tidigt som helst idag. SÅ ja, vi får  se hur länge jag håller mig oppe hihihihi , öh.

LEKTE LITE HEHE


Lekte lite med håret och slängde i lite mörkbrunt, blev väl okej ? 
RIP linnet ja hade på mig hahahahaha.

i love you today and tomorrow and rest of the days of my life



Så jävla seg efter inatt usch. Gör mig iordning för att ta mig intill skövde och vara med Fanny. Sen ikväll så blir det Alex och kanske Jocke och Markus. 

TIO MÅNADER med älskling igår, i love you i love you i love you honey :D 
Så vi käkade på O'learys och ah, gjorde väl inte så mycket mer haha. 


mmmhm min min min baby.

love

Stan om två timmar, cashflow. puss ♥

Jag tänker rätt ofta på dig, och hur tragiskt ditt liv var. Idiot människor som gjorde så mot dig. Som fick dig att förändras, så att du inte fick finnas kvar i detta liv. Jag hoppas du har det bättre nu, och att du inte lider mer. Du vet vad jag tyckte om dig, helt underbar och dina glädje skutt, sötnos. Rest in peace, du förtjänade något så mycket bättre än det liv du fick leva.

I love you like a fat kid loves cake

Hur mycket jag än försöker så duger jag aldrig ändå
vafan ska jag göra dååååååååååååå?!

+++


it´s better when we´re two,

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel

-


Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie



altanhäng


Efter en liten stund ute och inte orkat äta knappt två kakor eller chips så tog jag mig in igen.

en tant på stan en tyst indian


Se på mig jag närmar mig dig, jag skuttar framåt som en hund
En fot , ett ben ett enkelt system
Du verkar tycka jag ser dum ut

Men jag kan inte dansa , jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa det ser bara psykopatiskt ut

Som ett djur en lycklig lemur trippar jag med lätta steg

Nej jag kan inte dansa , jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut

En tant på stan , en tyst indian
Jag lufsar framåt som en gnu
Din blick den ber mig att tona ner mig men jag kan inte sluta nu

Jag kan inte dansa , jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut x2

kaffeochkaka

did you tott forgot me?
Blev en sväng intill skövde igår med jonte, vi drog upp till honom och chillade, till slut drog vi till karstorp och träffade mer människor! Kvällen slutade med bad, kossor och cola och how i met your mother haha! Nu är jag hemma och ska ta en dusch, sen blir det att fixa lite kaffe och sätta sig på altanen och chilla. 

och för att udp lite mer så tog jag två hål till i örat förra veckan - FIINT

OCH IMORGON KOMMER EMMA HIT SAKNADE ÄLSKLING!

YESHSHSH

om man skulle ta och lägga sig i solen med melon ? 
ah, fifan va skönt så blir det.

Gårdagen

Helt konstig kväll igår!
Vi tog båten bort till skea, när vi bundit fast båten och allt
så börjar det spöregna! Och alla springer och tar skydd under en båt
med pressening (??) över sig. HAHA.
Sen är det lugnat sig lite sprang vi ända fram.
Maten var inget speciellt, och det var inte så fint heller, så vid tio tog vi båten hem igen. Där vi käkade jordgubbar och mjölk. 

Nu har Alex åkt för några timmar sedan för att han ska tjäna lite pengar på jobb. Skit tomt här och jag saknar honom redan. Fast så blir det när man vart så många dagar och en bara poff borta. Och på onsdag har vi 10 hela månader tillsammans,. Sjukt älskling, fan vad jag älskar dig! ♥


alex under presseningen - på skea - fina fötter

eyes on fire

Inte orkat upd så bra nu i värmen, men här är lite bilder på mat som vi har ätit ha-ha och en söt bild på alex när han sov så fint för någon dag sen. 

Idag var vi i skövde en sväng och redan vid elva kokade vädret, shit. Sen när vi kom ut hit igen bada vi lite. Snart drar vi iväg och äter grillat! GÖTT.

my life would be easy

mysiga dagar med alex, ♥ 
men imorgon åker han :( idag ska vi intill skövde en snabbis för att hämta hans byxor
sen ska vi ta en buss direkt ut hit igen och åka lite båt osv. Och som slut på kvällen äter vi mat på skea hela familjen + pojkvännerna.

RSS 2.0