<3

det kommer dagar, det kommer dagar då jag behöver dig mer än vanligt.

haha kass

Fick ett brev från polisen idag, dom anklagar mig för 20 mord.
Men till slut kom det fram att killarna hade dött för mig, inte mitt problem eller?

Längesen

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

waffles

Jag och min Emma har precis tryckt i oss massa våfflor! Helt underbart gott och nu chillidillar vi i min säng. Snart ska vi på jakt efter en sak vi inte skriver ut här. Ciao!

............


memories


Meysan och Tjorven.

sommaren 2009.

Tobbe ♥

2009.

Vinter 2009.

summer 2010


Mycket kan ändras på ett halvår.. SHIT.

Lite nytt



En hylla uppsatt och två nya snöliknande koner.

Little girl don't be stupid


Liten Manda bjuder vi på ikväll!
Har vart himmelskt med en dusch kan jag säga så nu luktar jag lite honung och ska krypa ner i sängen med cola och godis och se om det finns något bra att kolla på.

Nudels

Lördags kvällen spenderades framför en kärleks film med familjen Svanberg. Och idag har vi sovit nästan hela dagen. Sprang nyss ner till willys med Sofia för att jag fick ett sånt nudelsug så nu kokar jag för fullt här. Har satt upp en hylla i mitt rum också. Kan kanske visa det senare. Men nu ska jag göra klart mina nudels ;)

curly sue

Nu drar jag mig härifrån.

saturday night

Jo godmorgon, är helt slut efter att ha gått upp tidigt och städat ur huset i Stöpen. Nu är jag äntligen hemma i stan och snart är maten klar. Fick en klockren kommentar från mormor förut men den kan jag inte skriva ut här på nätet för då skulle nog hela världen undra. Nejmen nu ska jag sluta tjata, har förresten fått med mig en pälsjacka hem! Så får väl se om det känns bra eller inte.

+++

young lost love it's always the same feeling in the heart.

söt


såhär ska vi posa när vi tar studenten

En lektion kvar sen woooho!

kisses don't lie

Satt ute i minst en halvtimma förut i kylan. Så när jag kom hem tryckte jag i mig lite kycklingsallad och hoppade rakt in i duschen för att tina upp. Så har precis smörjt in mig och målat naglarna och ligger nu och kikar lite på tv i väntan på John Blund.

..

Sitter hemma hos min Emma , vi har ätit lite och druckit te och snackat massa skit. Vi skötte skolan så jäkla bra idag att vi är sjukt stolta över oss själva. Men nu ska vi fortsätta så ha en bra kväll people ;)

que?

HAHAHAHAHAHAHA. Tack gumman, kul att jag finns i dina tankar i alla fall ♥

COUGAR TOWN

ÄÄÄÄÄNTLIGEN ♥♥ sen godnatt!

the kitchen

Nu har tvn äntligen kommit upp! Hoppar ur sängen imorgon så jag kan se på tecknat innan jag går till skolan haha!

mys


Tired

Alltså jag vet inte vad som händer eller vad det är med mig. Allt känns så himla tråkigt, jag älskar min klass den är verkligen sjukt bra. Men skolan känns så sjukt tråkig. Att bara komma hem känns tråkigt. Jag vill ha en paus från allt och bara få tillbaka min livsglöd som alltid får mig att tycka ALLT är kul. Men det är något som är ivägen och jag vet inte ens själv vad det är, eller hur jag ska ta reda på vad det är som tynger mig. Att vara irriterad på sin mamma för ingenting en vanlig morgon känns inte speciellt snällt. Jag behöver komma bort ett tag men inte ens det går.

WIOO

Nu kilar jag till skolan, puss.

Vem lyckas? Jo jag.

Jag vet inte om det syns så bra men..
Hur lyckas man spränga en korv i mikron? Jo bara jag råkar ut för detta. Det syns inte så bra på bilderna men ärligt talat, såg ut som det pågått massmord där inne.... Och den åt jag upp sen.
Och där stod jag när det smällde till som f*n och kollar ner på vad jag håller i , jo det där skyddet som ska vara över tallriken.

he's looking for love

Godnatt från mig..

hur är det fan med dig då?

-
Min kompeyyyys, Robin kan det där med att skriva HAHAHAHA.

vi steker


@ skype with jontish


Wiooo

Lilla Ellon har precis åkt ifrån mig för att träna. Så här sitter jag nu och vet inte vad jag ska göra :( Jag fick damp förut och nopprade sönder mina ögonbryn. Som jag sparat för att få normala men ne, nu förstördes dom IGEN.

PROVSMAK


ELLEN & MANDII

Nu är Ellen här och vi har kört in en kladdis i ugnen som inte vill bli klar :( Jag har lyckats spränga en korv i mikron också.......... WOHO. Hejdå.

seriöst

hahahahahaha.

Those days

Ni vet dom där dagarna man känner för att bara ligga under täcket och mysa? Man orkar knappt göra mat ens fast man är jätte hungrig? Dom dagarna då man går runt i slarvig toffs och bekväma kläder? Dom dagarna man faktiskt tycker livet är riktigt skönt? En sån dag har jag idag.

ÄNTLIGEN

Nu är den äntligen beställd. Längtar tills jag slipper fingra på min aids smittade mobil utan knappsats!

maby we both need some time to figure things out

Jag stannar kvar tills solen lyser och himlen är klar.

KAOZ


Chillidill

Nu är jag äntligen hemma. Haft bara legat i Emmas säng hela dagen och lyssnat på musik och kollat på tv. När Kim somnade så gjorde vi lite mat och negerbollar. Men nu är jag utan båda :( och ligger i min säng och kikar på solsidan! Nu ska jag springa och göra lite varm oboy och ta med en bulle som sällskap! Och som grädde på moset drar jag på mig en ansiktsmask!

JAG HITTADE DOM!!!!

JA ÄNTLIGEN, jag har hittat mina saknade högtalare. Så nu sjunger Iggy Pop högt i mitt rum!  Och snart kilar jag ner till rese för att möta Kim sen drar vi hem till Emma har jag bestämt. Puss!

OUTFIT TYP

Såhär ser jag ut idag, kul va?
Jeans - cheap monday, Linne (baggy) - Bikbok, Tröja - Åhléns, Halsduk - Emmas.
Försöker väcka Sofia så vi kan göra våran varma oboy och kanske ta en morgon promenad, men hon svarar inte i telefon. Så jag ringde Emma och hon var fortfarande seg (sjuk). Så nä, jag hatar folk som sover länge har jag kommit fram till!

pictures from the summer

Haha, godmorgon redan. Har inga persienner än så solen skiner in i mitt rum. Sovit gott? Ja kan man väl säga förutom att bli väckt klockan fyra! Hahaha!
K- Oj förlåt ringde jag och väckte dig?
A- Neej,neej lugnt. (Klart som fan du väckte mig!!!!!)
Så nu är jag lite seg, men ska trycka i mig lite pizza sen fixa mig för att möta en kompis. Om det nu stämde, jag halvsov under samtalet så får väl chansa lite. MÅSTE HITTA MINA HÖGTALARE.

Miracle

I'm shallow as the water
I have settled for a score
I wanna turn
I learn
To fight stay in saturnight
I feel like my head already burns

i miss the summer so bad

En helt galen kväll hos mig.

Tomorrow is a new day

Åh, snart är lovet slut. Har haft en hel del crazy dagar. En del jobb i lägenheten som jag förövrigt spenderar första natten i inatt! Har haft en hel dag med flytt och pizza (12 st köptes!!!). Kvällen slutade med lite melodifestival, mycket Sofia och mycket skratt. Vi tog fram kajalen och gick loss i varandras ansikten. Resultaten ser ni ju nedanför ;) Nu ska jag chillidilla tills jag blir trött och kan sova. Imorgon blir det att fixa och leta efter min försvunna flyttkartong med högtalarna i!
Luffare!

FRIDAY


Nu är det igång föööör fullt här. Blir helt skakis när jag tänker på tidspressen och hur mycket jag har kvar. Vid tre ska jag på ett möte sen städa hela lägenheten så att saker kan flyttas in imorgon. Sover hos min Emma ikväll också ♥

janibanani

Någon som ALLTID gör mig glad....
Min Janne, kompeys , homäää. hahaha!

coming home

Piggade upp mig med ett sista bad i det här huset någonsin efter allt packande. Den här flytten tar kål på mig! Och min blogg är så tråkig just nu för jag tar inga kort för tillfället. Allt är kaos och jag går utan smink och ofixad varje dag så känner inte direkt för att ta kort. Åh vad jag klagar. Imorgon är det mer jobb, men på kvällen ska jag släppa loss rejält för på lördag flyttar vi ALLT och sover första natten i lägenheten. Woho!

Eli you told me- live as a winner, die as a sinner

I'm gonna leave you alone, gonna let you decide
Make up your mind and tell a line after lie
If I leave you alone, will you do me the same?
I hate the game I play again and again
cos I feel so ashamed to be part of a game

Glada snickarna

Happ, jag och Emma åkte hit och skulle måla en liten hall i lägenheten. Då är färgen på pappas jobb så han ber oss städa TOALETTEN. Kul så vi tog tag i de och skrubbade och skurade som thailändska offer. Nu har vi dammsugit mitt rum och väntar på färgen så vi kan sätta igång och måla. Så glada snickare kanske vi inte är just nu men äsh, det kommer det kommer ;)

Verkligheten suger

Jag och Emma diskuterade hur tjejer ska vara för att få en kille intresserad. Ord som "hemlighetsfull" kom upp.
Dags att köpa en burka på direkten!

Tuesday

Ligger nu hemma hos Emma nyvakna och trycker i mig lite godis rester från igår. Igår så kom Jocke och vi åkte intill stan, köpte lite godis hämtade upp Emma och åkte till Alex och käkade asgod mat! Sen åkte vi hem jag och Emma till henne och badade och kollade på Burlesque SKITBRA film!
Sliten tjej igår.
Två partybrudar från fredags!

Happy days? nae

Jag har haft en galen helg, helt jäkla sjuk! Idag gick jag upp vid åtta och åkte till lägenheten för att måla. Och nu är jag hemma och packar en hel del grejer. På fredag och lördag så blir det dags. Och ja, alla hjärtans dag idag kanske inte är så lyckad och perfekt som alla drömmer om. Men vad ska man göra? Jag hoppas i alla fall att ni alla andra har en grymt bra dag :) ♥

bloggfri

Bloggandet har varit kasst, förlåt. Ska ha en bloggfri helg så vi hörs kanske på söndag.
HA DET BRA!

S&M


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me

LALALA

i can't stop i having to much fun!

everybody need somebody

Sitter hemma hos min favorit och myser! Snart drar vi till skolan och fnittrar söndeer mår så sjukt bra!

sommar minnen


happy!

jag är lycklig, så lycklig att inget kan hindra mig nu.

photos


GRATTIS!!

Idag blir min syster hela 18 år!!
Så bara för det vill jag ge en hyllning genom bloggen också.
Nu är du stor som en gris, hoppas du inte luktar fis
När du blir fullare än vanligt är faktiskt inget ovanligt
Vi hoppas du sköter dig i ditt vuxna liv, så du inte får hiv!!!!
// AMANDA

Jay <3

Har inte tröttnar på prayer med Jay än, ryser fortfarande. Så sjuuuukt bra!

This feeling inside

Sitter i lägenheten nu och har precis tryckt i mig några mackor och en duonut (STAVNING).!!! Snart är det hemleverans som jag ska ut och hämta! Så länge så får ni massa pussar!

Rasta Courage

Sitter just nu i skolan och det dunkar ur musik på högsta volym i klassens feta högtalare. Vi ska nu bädda våra stackars sängar efter dagens massage som var så jäkla skööön! Sen ska jag iväg och måla mitt rum :) puss!

Donkey Kong

Här snackar vi hoppryck och en stel Evelina HAHAHA!

thanks


Jag älskar att vara barnslig


quicky

Åh vad jag är mysig och söt på morgonkvisten.
Har precis tagit en dusch och hoppat ner i sängen. Jobbat sen klockan fem i lägenheten tills nu. Men långt kom vi och imorgon fortsätter vi igen. 17 underbara månader med min pojk också! Inte illa inte illa. Nej, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Dör snart natti!

MCBAGEL

Hungrig.

yummie in my tummie



Igår kväll så köpte vi med oss lite fruk hem och smälte choklad och doppade i. Sjukt gott, till sommaren att doppa med jordgubbar! Doppade några vindruvor och ställde i kylskåpet och kollade om dom var lika goda kalla som "varma". Men nej, det dög inte lika bra dom den smälta chokladen.

questions

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? - Alexander ♥
2. Sov med dig i samma säng? - Samma som ovan.
3. Du delade ett riktigt skratt med? - Solsidan.
4. Du gick på bio med? - Alexaaaaaaander.
5. Du höll i handen? - Alexander.
6. Du gick på stan med? - Alexander!
7. Delade en pizza med dig? Linda.
8. Du ringde? - Ville med micen.
9. Skickade ett sms till dig? - Marco tror jag?
10. Du kramade? - Alexander.


FAMILJ/BOENDE
1. Bor din mamma och pappa tillsammans? - Hamen.
2. Har du några syskon och i så fall vad? - En storasyster.
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa? - hehehe, händer väl.
4. Hur bor du (villa, lägenhet osv)? - Just nu en villa.
5. Har du eget rum? - Ja.
6. Vilken färg har du på tapeterna? -  Bruna.
7. Brukar du måla på väggarna? - Gjorde väl det på dom gamla.
8. Har du en tv i ditt rum? - Yes.
9. Har du en stor eller liten säng? - Duger för två.
10. Är dina syskon jobbiga (om du har några)? - Oftast ja, men ibland nej.



SEX/KÄRLEK
1. Hur många långa förhållanden har du haft? - Har väl haft många oseriösa men bara ett seriöst.
2. Är du singel nu? - Oh no.
3. Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul hit och dit? - Ja.
4. Är du redo att satsa på ett förhållande nu? - Already done!
6. När var senast? - Senast vad?
7. Har du en kk? - Kan jag väl inte påstå.
8. Har du playat någon nån gång? - Haha , ja.
9. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Ja..
10. Har du någon kille/tjej på gång nu? - Ja en riktigt sexig kille med lite grek i sig!
11. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - Ja!
12. Vem vill du helst ha med i så fall? - DREGEN.
13. Har du haft sex med någon när någon kommer in i rummet? - Ja.
14. Haft sex på fyllan? - Ja.
15. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - Ja.
16. Sparat något från ett gammalt förhållande? - Ja.
17. Somnat gråtande pga kärleken? Ja.
18. Varit på en blind date? - Aldrig, och kommer aldrig göra.



ÖVRIGA FRÅGOR
1. Har du nånsin smygit ut utan lov? - Ja.
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster? - HAHA ja..
3. Längtar du till sommarn igen? - Om jag gör!
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? - Hello sexy! Nej men brukar va rätt tyst.
5. Hur svarar du i telefon? - "Haaaallå".
6. Vill du ha barn?  - Ja!
7. Har du gjort något olagligt? - Yup.
8. Vill du så får du gärna berätta vad ? Hah nej.
9. Har du några tatueringar/piercingar? - Navelpiercing och massa bös i öronen.
10. Hatar du någon riktigt mycket just nu? - Kan man väl säga.
11. Bäddar du ofta sängen? - När jag städar så bäddar jag.
12. Vad gör dig riktigt glad? - Sommar, Alex, kompisar & Godis.
13. Går du i kyrkan? - Nej.
14. Gillar du att sjunga? - Ja, kanske inte när ja sjunger så fint jag kan men.
15. Har du egen dator? - Ja.
16. Hur mår du idag? - Helt slut!
17. Vilken klass går du i? - OPSPA10
18. Har du mycket pengar just nu? - Har lite undanlagt :)
19. Är det jobbigt att svara på frågorna? - Nja, lite för trött just nu.
20. Hur mycket är klockan nu? 21.37

i gotta move on with my life


someday


KÖKET

Har gjort så många goda gärningar(?) idag. Vaknade tidigt och gick upp och stekte ägg till Alex. Sen kollade vi lite tv och åt mat för att sedan åka och jobba. Vi har börjat tapetsera mitt rum nu och köket är näst intill klart!

Massa papper på golvet men golvet är grått i alla fall ;)
Sen fattas det kakel än så länge!


sorry

Jag lever men min dator är död, så får lägga in lite bilder från kvällen efter solsidan ;)


sitting, waiting, wishing

Hemkommen efter ett svårt matte prov. Nu ska jag ta mig en dusch och fräsha upp mig innan det är dags för fredags mys med pojkvännen. MYYYYS ♥
-
Now I was sitting waiting wishing
That you believed in superstitions
Then maybe you'd see the signs
But Lord knows that this world is cruel
And I ain't the Lord, no I'm just a fool
Learning loving somebody don't make them love you

SVENSK MAFFIA

Har precis kollat på ett avsnitt svensk maffia och ska nu krypa ner i sängen.
Har spenderat dagen med min pojk och vi har sett The Tourist och lite annat.
Just nu är jag heeeeelt slut, men imorgon är det fredag så
vem kan egentligen klaga?
Ett matte prov lätt som en plätt.
Godnatt!

+

Sista lektionen var inte direkt som alla andra lektioner.
Har en video när det är dans också men den kommer upp senare ;)

+gymn spårar ur

Toalett sällskap för dom ensamma fixade vi hur lätt som helst.
Om ni vill ha sällskap på toaletten alltså så kom till +gymnasiet!
Hon gör inget motstånd...

The Green Hornet

Efter skolan igår så drog jag direkt till lägenheten för att kolla på köket som precis blivit klart! Sen på kvällen så körde jag och Alex på en bio The Green Hornet. Riktigt rolig film måste jag säga! Sen när jag väl kom hem halv elva så gjorde jag och Victor en brasa att värma oss med. Mysigt mysigt :)

true


-

I just want my mum to know that i never loved my life and i sold my soul.
Just nu är jag på gränsen till att bara bryta ihop.

+SPA

Håller på att göra ett reklamblad till skolan. Långt ifrån klar (tror jag)? Snart ska vi dra och käka god mat!!!

RSS 2.0