BYE BYE SWEDEN HELLO GREECE

Har varit och lämnat Meya hos Alex och pussat honom hejdå. Nu är allt äntligen helt färdigpackat och jag ligger och slappar framför en film. Planet går klockan sju så åker vid fyra inatt så ska försöka få mig lite sömn innan dess. Och om vi inte hörs senare så hoppas jag ni får en kanon vecka här i Sverige!

Packat men inte klart

Pausar nu efter att ha packat om tre gånger. Har fixat Meya så hon är redo för att bo hos Alex i en vecka medans jag är borta. Har tagit en lång och skön dusch, ätit lite och är rätt trött nu. Om ett dygn befinner jag mig i Grekland. Känns inte helt fel kan jag lova!

Kanon dag


Midsommar

I vårat villa-område här ute var det stort firande nere vid sjön.
Det var dans och bad men ingen i vårat "firande" vågade på sig något av det.
Alex och pappa stod och nynnade på melodierna men fega som dom var
så vågade dom inte hoppa in i ringen, ÄVEN fast man såg att båda var sugna!

Sunny days

Hade en grymt bra midsommar förutom vädret..
Och nu har Alex åkt hem så det känns lite tomt och tråkigt!
Men idag har vi solat, lekt i trädgården, spelat kubb
åkt vattenskidor och ätit god mat.
'
Snart är även mammas goa ceasar sallad klar så ska
trycka i mig den och sedan se om det är någon bra
film på tvn. Och imorgon är det dags att packa för
på tisdag morgon åker jag till GREKLAND!!!

Vädret alltså...

Det är faktiskt inte så lätt att hålla minen när ens pappa säger fläskkotlett...
Vi har kollat på midsommarstången, ätit midsommarmat och har precis ätit jordgubbar!
Nu chillar vi lite på loftet tills regnet slutar att förstöra våran dag... Så vi slår på en film
och knäpper några kalla.

Glad midsommar

Nu har vi fixat iordning oss och väntar in alla gäster som kommer närsomhelst, det vankas långbord och god mat! Hoppas ni har en bra midsommar för det ska vi ha puss!

Det härdar

Har prövat att locka håret med en apjobbig maskin som bara trasslar in sig och grejer. Slutade med panik och skrik. Men ska snart ta på mig lite kläder och bege mig ner mot stan för att hjälpa Robin att hitta jeans och jag vill ha något fint till imorgon!

TRÖTT

Nyss hemkommen och trött, mysigt hos Fanny sen lite strög!
babso<3

städning

Tar mig en glass och höjer volymen för nu ska det städas!

Hold back ya' haters

Med en nyttig frukost i magen vet jag inte vad jag ska göra. Får väl vänta till klockan fyra som vanligt.... Ska ta ett jäklaaa städ ryck också för imorgon åker vi ut till stugan! Sen har jag en äcklig bur att städa.. Och när jag väl tänker ta kort med kameran så har mamma tagit med den 2049 mil ut i skogen medans jag här i stan får använda min kassa mobilkamera. Tänkte bara säga det.
Midsommaren är planerad att fira ute i örlen fast ärligt talat är jag inte alls sugen på det.
Skulle nästan hellre ligga hemma och kolla film eller något, midsommar är en överskattad
dag enligt mig. HEJ ;)

crazy

Åh vaknade för en liten stund sen vilken störd natt alltså haha!! Jag gjorde min hämnd på Robin när han sov och jag & jocke hittade på massa fillefjox trix! Nu ligger jag mätt som en plätt och väntar på att Alex ska sluta sen får vi se vart världens för oss.

natti

Jag sov som en stock till middagstid idag, sen ner till stan med Fanny för lite nya inköp och sen nu ikväll har jag varit lite med alla graaaabbar.... Nu är jag stendöd och har ont i huvudet efter lite tacos. Så nu ska jag ta mig en dusch och krypa ner i sängen och kolla på en film. PUSS.

It's time to fight back

I'd love to go back to when we played as kids
but things changed, and that's the way it is

just chillin' under my coconut tree

Haha alltså jag är sjuuuuuukt lost nu, helt galet. Har sovit nästan hela dagen förutom när vi ätit och rökt och bajsat och sånt. Så är som en liten bebis som är nyvaken ni vet? Nej vad jag överdriver men har legat i sängen hela dagen tills vi skulle åka hem såååå atteeee, ja mysigt? Ska äta en glassbåt nu och sen ska jag röka och sen ska jag lägga mig och kolla på film och sen ska jag försöka sova OCH SEN ORKAR JA INTE BLOGGA MER. Haha trött. Fin bild va?????

LÖRDAGEN

Jag och Alex tog med hans kusin Maja ut på staden där dom firade barnensdag. Vilket resulterade i att vi fick åka massa karuseller med henne, äta sockervadd, köpa ballonger ja ni vet allt sånt. På kvällen sen drog vi ut till min sommarstuga i örlen där Jonte, Janne, David och Robin också kom. Vi gick i minst en halvtimme i spöregn för att komma till en fest och sen när vi kommit där vi trodde det var så får vi reda på att den är på andra sidan sjön!!! Men vi kom dit. Och det blev spårat, gaaaalet kul och det blev bad med fyra nakna killar hahahaha! Har inga bilder från kvällen bara från barnens dag så kickar upp dom här nu.

Galet glad

Att jag inte skrivit något på hela dagen var ju dåligt MEN jag haft en grymt bra dag! Vaknade av att Erica skulle vara här närsom, och hon kom med dojo som vi åt (blev min goa frulle) sen satte jag i lite slingor på henne. Sen slocknade jag i sängen igen och väcktes av att Alex ringde mig och bad mig att komma ner till stan. Där blev det en kaffe med Ludwig, Victor och lilla Alex såklart. Därefter fixade vi ett livsviktigt ärende. Nu orkar jag inte skriva mer vad jag har gjort men har spenderat kvällen med Alex, Jocke, Robin och Janne i alla fall. Lite basket/fotboll lattjande på norrmalm och lite jagande på maxi parkeringen. Jag har ont i käkarna och magen så mycket som jag har skrattat idag! Och min mobil dog under kvällen så kan inte bjuda på några bilder men plåtade en hel del med iphone-svenssons iphone ;)

Nattinatiiiii

Och nu säger jag godnatt efter en tallrik med jordgubbar-mjölk-socker. Ska slå på en bra film (förhoppningsvis).

Crazy kids

Åkte till Alex en sväng och klippte honom sen kom Jocke och Janne och hämtade upp oss för att käka på max, illgött kan jag lova. Sen beslutade vi oss för att åka till norrmalmskolan för att spela lite fotboll och där fanns det andra små barn som spelade något. Och jag skojar inte dom var helt GALNA. Dom kom fram och var snälla först osv, sen ville dom ha våran boll helt plötsligt och när dom inte fick den börja dom sparkas, skrika (högt alltså) och divade sig totalt. Ena tjejen var utländsk och viftade med handen och armen vad hon än sa haha. Heeeeelt ur kontroll var dom. Sen mötte vi upp dom andra grabbarna och sen tog jag, alex, robin och jocke en sväng till donken för glass. Fast.... det blev en snackbox istället som var riktigt äcklig......

weheartit

Är helt slut redan!
Gick upp i tid idag och tog fram gräsklipparen och klippte här sen in och börja sortera tvätt samtidigt som jag småstädat på rummet. När jag slängt in två tvättar så gick jag upp igen och STORstädade mitt rum och plockade ur diskmaskinen. Har även hunnit med en dusch så ska platta håret snart och måste även springa ner till tvättstuganoch torktumla påslakanen som är klara snart. Förlåt men FAN vad duktig jag är! Snart slutar även Alex och då kommer han hit och så ska jag klippa honom.

Lissie - Bully

ALLTSÅ DEN HÄR TJEJENS ÄR SÅ JÄKLA GRYM. Hennes röst tar mig iväg till rymden alltså det är helt sjukt! Vissa av er kanske känner igen henne från "everywhere i go" och andra kanske aldrig har sett henne överhuvudtaget. Men jag AVGUDAR henne.

show me all that i could be

Angels will follow me now everywhere I go
angels will call on me and take me to my home
well this time I just want to go
I don't see clearly cant feel nothing no
can't you hear me?
And I fall on my knees and angels will call on me now everywhere I go

@ tandläkaren

Vet ni vad jag har kommit fram till? Jag behöver tid för mig själv just nu! (aaaaaamagad vad egoistiskt det lät) Men det är sant, ibland tänker jag för mycket på andra för att dom ska ha det bra och stressar sönder mig själv för deras skull. Men nej, dom här dagarna fram tills fredag ska jag bara ta hand om mig själv!
'
Och en rolig sak var hos tandläkaren nyss, är alltid så äckligt nervös innan så höll på att svimma men Alex var med mig den här gången och satt med mig i rummet HAHAHA fan vilken tönt jag är alltså. Men när vi satt där i väntrummet och ja såklart VÄNTADE så kom min tandläkare och ba "amanda doväääääääärfors", hon var utländsk och hade en sådan brytning så höll på och kissa i brallan när hon sa mitt efternamn. Och för er som inte vet så uttalas det "dåverfors" fast det stavas doverfors då.
Och jag glömmer jämt ta kort så jag slänger in två tråkiga cambilder IGEN.....

kiss me daily

Never forget me, never.

boooring

Alltså det här är illa, riktigt tråkigt att få sommarlov en vecka tidigare än alla andra. Man ligger ju bara och väntar på att dom ska sluta ändå!

On stranger tides

Blev inte så mycket sömn denna natt då jag drabbades av en tjejs värsta mardröm.... mensverk. Så nu är jag riktigt pissed, trött och sur. Slår på en film nu och tycker lite synd om mig själv såhär på morgonkvisten!
Åh gud vad han är snygg så jag avlider helt SJUUUUUKT!

uttråkad

Alltså jag hatar att sova själv tar tusen år..... men nu säger jag ändå godnatt!

tankar sådär på natten

Varför tänker man så mycket på nätterna? Just nu går mina tankar runt mig och Alex, runt allt vi gått igenom. Vi har verkligen gått igenom ALLT känns det som. Vi har varit så kära att vi bara varit med varandra, vi har gått igenom döden i olika former, otrohet, bråk, sorg, ALLT känns det som. Jag känner bara att vissa saker fastnar och lämnar aldrig mig ifred, vissa saker som gör det svårt att fortsätta. Just nu känns det riktigt som att allt hänger på en kant och kan bara falla ner pladask. Det känns som att Alex och jag har börjat tappa allt, även fast vi älskar varandra. Jag känner att jag får inte riktigt ut det jag vill ha utav det här. Åh vad jag skriver av mig nu men nu är hjärnan i högvarv. Vad  gör man i mitt läge? Snälla gud om du finns kan du inte hjälpa mig någon gång i livet eller?! Jag vill bara att allt ska bli bra, ett förhållande där man respekterar varandra, man tar hand om varandra och gör varandra lyckliga.

The Cove

Efter att ha slappat här i några timmar så tog vi oss ner till pims där Victor och Mostafa kom och gjorde oss sälskap. Till slut kom Karen och Alex också. Efter lite kvällskäk på donken så drog Victor och Alex med mig hem där vi hade lite gay-salong. Victor fick håret fixat och Alex sina bryn nopprade. Nu snart ska jag sätta på världens sorgligaste film The Cove eller ja dokumentär liknande. Den handlar om delfin slakten i Japan.
Världens bästa Fanny!

Fannöööbannööö

Här sitter vi och äter kakor, dricker saft och röker och sådant. Ha en bra dag puss! ♥

Tråkigheter sådär på sommarlovet

Ja på min första sommarlovsdag så STÄDAR jag. Åååååååååååååh kul! Det är inte kul att ha sommarlov en vecka tidigare än alla andra man får bara göra tråkiga saker. Som imorgon ska jag upp och klippa gräset, tvätta och typ dö lite grann.... Det postivia med min kassa måndag är att Fanny kommer hit snart och ska även fika med Victor idag. Så det känns rätt bra ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite lätt puss på er goa glada söta fula!

Angående Alex och mig

Efter en lång helvetes dag kan man säga är allt ordnat. Frågor har blivit svar och vi har kommit fram till hur det ska bli. Efter att ha övervägt att gå skilda vägar kom vi till slut fram till att vi kan inte vara utan varandra. Vi kommer att skärpa oss och behandla varandra bättre för att det ska funka. Jag hoppas verkligen att det kommer det också.. Men tack alla som visat stöd det är verkligen guld för mig!
Och på tal om något helt annat så har jag världens bästa klass, åh vad jag kommer sakna dom under sommaren!

fact fiction

Har tagit bussen ifrån stugan kommit hem till lägenheten, fått ur mig massa känslor. Sovit och nu ska vi äta. Jag vet inte vart vi ska men vi ska ta oss dit.

Jag tänker på det fina vi hade som vi bara kastar iväg


Idag

¨
Går jag ut osminkad, platt hår, shorts och mår riktigt dåligt! Now you now!!

10/6-11


fuck you

Godmorgon, jag har inte sovit en blund och kommer nog inte kunna göra det.
Rätt go man är, he.

Kan inte hålla det inne längre

Ibland måste man få släppa ut allt.
Vilket jag gör inatt..

i'm ready


Time's up...

Du gick när jag sa jag behöver dig som mest.
Jag antar att det bara är att bita ihop, svälja gråten och hålla huvudet högt.
För någon tillit till dig finns faktiskt inte kvar.

Live-godnattsång kvällen innan skolavslutningen


Sista gången som hon stack

Körde stenhårt med gräsklippningen som tog över två och en halvtimma. Sen dess har jag bara legat i sängen och det kommer jag nog göra tills vi ska åka hem imorgon. Gött.

inspiration


I always wonder

Godmorgon, hej, hejsan. Ligger och drar mig i min sköna säng och har fått mig
en macka i magen. Jag har precis ställt upp för att klippa gräsmattan som är
ENORM här ute. Det positiva är att det klirrar lite i fickan efteråt. Det är lite
mulet och lite grått än så länge, får hoppas att solen kikar fram snart!

Skolavslutning, student och bio

Fick en jättegullig kommentar av en tjej om ett gammalt inlägg nyss, anonym tyvärr men vill bara visa min tacksamhet :)
Idag var det som sagt skolavslutning och jag klarade mig undan alla IGn! Det blev god mat på Glädje och efterätt. Efter det så kollade jag, Emelia och Denise på utspringet på arenan och kortegen. Därefter en fika på pims och kvällen slutade med bio med min gulliga pojkvän! Nu ligger jag i min goa dubbelsäng ute i stugan och kollar på film, imorgon ska det bli bra väder fram emot eftermiddagen (förhoppningsvis), då åker bikinin fram och jag inviger örlen för iår!
Det här är tyvärr den enda bilden jag har kommit åt från idag...än så länge.
Haha jag och min gölleplött Emelia ♥

WOP WOP WOP

Känner mig precis som Ellen på bilden galet lycklig!
Vi i spa kan inte riktigt chilla i den varma poolen så det slutade med att vi spela brännboll och volleyboll där i haha! Nu är jag hemma för andra gången idag och ska städa här innan jag och Denise tar bussen ut till lilla Tibro och spenderar natten där. Imorgon är det skolavslutning helt sjukt!!

I broke the phoneliephonephone

Haha... Något som är så sjukt konsigt är att mamma kan sabba mitt humör på mindre än en sek.
Igår lagade jag en telefon som jag kastat sönder och nu kommer hon in och ba, den va full-laddad
nu är den död, sorry! Alltså menar hon att ja får betala den ändå. KUL.

Spa på b-hus

Åh vilken go sovmorgon, har sovit så mycket att jag inte somnar om längre!
Runt tio tiden drar jag mig ner mot stan där vi ska åka taxi upp till b-hus för
lite spa och såntdär med klassen. Gatt! Ha en bra dag peps för det ska jag ha!

Never gonna let no slut steal him from me

Jag är riktigt trött på facebook och allt bloggande men ändå är jag med på både facebook och blogg.se och lyssnar på andras skitsnack och klagande hela tiden. Det är riktigt sjukt, funderar på att ta bort min facebook och bosätta mig på min blogg föralltid.

+++

Vet ni vad? Jag trodde att det skulle vara naturligt att vara en trotsande tonåring. Att gå igenom den perioden var jag riktigt förberedd på. Men att ens morsa är så jävla irriterande att man bara vill !#€€%&R/ henne trodde jag aldrig. Jag har som sagt stor respekt för min pappa, inte så mycket för min mamma. Ikväll tappade jag kontrollen totalt. All min respekt för dom bara försvann och jag ett anfall som ett adhd barn som inte tagit sin concerta skulle haft. Jag har skrikit, kastat saket på henne, kallat henne saker, gått emot min pappa. Och nu vill jag bara härifrån. Alex är aldrig något speciellt stöd i sådana här situationer. Jag tror inte han förstår hur mycket jag behöver han just nu. Eller så bryr han sig helt enkelt inte. Men just nu är jag så jävla ensam.

Knäppisar

Ibland undrar jag varför jag har så himla goa och bra vänner.

I told god that

what goes around comes around.

Regnig day-y-y-y

Åh vilken svettig dag! Vi har ingenting kvar att göra i skolan så idag så lärde vi oss självförsvar och spelade brännboll mot stylisterna. Det var så äckligt vädet att man smälte verkligen. Precis när jag mött Alex och vi hoppade på bussen mot mig så började det spöregna, snacka om tur!! Vi har chillat, handlat mat och gjort fruktsallad. Och nu inväntar jag Desperata fruarna!

3 dagar kvar

Regnet öser ner över våran tråkiga stad. Vädret som var så jäkla bra!
Ne, börjar om en timme ungefär så ska hoppa in i duschen osv...
Och på fredag är det skolavslutning!!!!! WOP WOP WOP!

5/6-11

Igår efter att ha tagit ett snabbdopp i karstorp så tog vi och besökte Elvira, där vi låg och solade och badade och hade roligt! Efter det var det lite käk på prima. Underbar dag igår!

Välkommen tillbaka trista vardag

Oj vad jag har glömt av att blogga! Har haft en sjukt bra långhelg kan jag säga.
Ons: Mys hos Hilda sen ut lite med grabbarna.
Tor: Utgång igen.
Fre: Utgång chillidill.
Lör: Myskväll med Alex.
Sön: Utgång med grabbarna.
____________________________
Mycket utgång var det ja! Mådde inte så bra när jag vaknade idag.. Men ändå var vi uppe runt tio sedan somna vi igen och sov till halv tre! Efter lite käk och fix och trix så drog jag mig hemåt för att klippa gräsmattan och städa mitt rum. Då ringer Jonte och ber oss komma och bada i Sjötorpa. Efter att ha övertalat Alex att bada så åkte vi, men då hade Jonte och dom redan åkt.......... Men på plats träffar vi Johan och badar. Det är sjukt grymt väder och jag mår så bra nu! Men efter att ha sett vädret för den kommande veckan vill jag nästan börja gråta.

Värdelöst inlägg

Skönt att bli väckt av telefonen som ringer klockan sju på morgonen! Har i alla fall satt i hår på Josse idag och är nu med Janne, Markus och Alex. Är pepp på bio men det är inte dom............... Så ja... Ha en bra kväll!

Och jag minns att du sa att du lever för dagen som en slända


Seg torsdag

Jag & Alex vaknade tio i två idag.... Snacka om att jag var sur då, jag som alltid är uppe vid nio tiden och är igång. Känns som hela dagen är borta nu bara för det. Men vi har ändå hunnit äta frukort, duscha och varit på maxi. Nu sitter han och Lukas och pillar på ett spel och snart kommer Janne hit :) Ikväll så vet vi inte vad som händer än, det återstår att se!
En bild från förra vintern, alltså riktigt gammal på oss ♥

Gårdagen

Blev riktigt mysigt hos Hilda! God mat, bra tjejer, god dricka och en jättegod efterätt! En film hann vi även med. Efter det så gick jag och Emelia ner mot stan där hennes pappa skulle hämta henne och jag skulle möta Alex. Han var med massa goa grabbar som vi spenderade ytterligare två timmar med. Galet galet..
Här är i alla fall några bilder från hos Hilda tagna av Emelia :)
Emelie, jag, Hilda och Emelia on top!
Hilda & Emelie
och Rebecka :)

Mina syskon

Jag & min syster & en liten bit av mamma - 07 i Danmark.



Det skiljer endast ett och ett halvt år på mig och min syster. Man kan tro att vi står nära varandra men det är väl sisådär i perioder vi ens kan vistas i samma rum. Vissa dagar går det jättebra och vi kan skratta och prata. Medan vissa dagar så vill vi nästan döda varandra. Men det är väl så det är med syskonkärlek? Vi är vekligen inte lika varandra då hon har mammas näsa,ögon,mun ja hela kittet. Medans jag har pappas gener rakt av (förutom snoppen och hår på brösten ah ni fattar).

Ikväll bär jag..

Byxor-Veromoda/Linne-Bikbok/Bustier-H&M

Långhelg

Har precis vart i duschen och fräshat till mig,
nu ska jag fixa mig och ikväll bär det iväg till Hilda
och några brudar för middag!
Ha en bra kväll alla ♥

sommar

världens goaste sommarlåt..

why should i trust you

Vet ni vad? Idag ska jag och Emelia powerwalka och bränna lite fett, hoppas bara att regnet håller sig borta! Sen är det långhelg som väntar och jag har fått ett fritidskort äntligen! Så natten spenderas med min goa pojkvän ♥

En att göra lista innan jag dör

'
Jag kan inte sätta upp en lista rakt av på t.ex hoppa bungyjump och sådant för då skulle jag stressa sönder mig själv om jag inte fick något gjort :p. Nej nej jag har ett enda mål i mitt liv och det är att leva livet fullt ut. Ta alla chanser jag får, ta den där extra shotten man kanske inte direkt skulle tagit, springa naken genom stan. Jag vill bara leva och njuta av varje dag i mitt liv.

Test

Vi testar nya länkarna!

ÄNTLIGEN

Efter massa omprov och kämpande så fixade äntligen jag och Denise G i matten!
Vi kommer nu slippa att jobba på ica i framtiden och har chansen att
kunna tjäna stora pengar! Det här ska firas!

RSS 2.0