mys

Hår - check. Naglar - check. Hud - check. Kläder - check. Allt klart, nu är det bara mys med älskling som väntar. Imorgon vid elva ska vi åka pulka med Maja. Sedan hem till Alex för fix och mat, sen bär det av på fest. Känns bra att allt är helt klart för imorgon, puueh.
HAHA min fina älskling.

Kvällens

Ni kan inte ana vilket arbete jag har framför mig hela kvällen.
Ett linne inhandlades idag till imorgon + ett armband. Sen ska jag färga håret, bada, bus och sen naglar. Bara dags att köra igång alltså!

NEW

Nya skor från Dinsko inhandlades igår.
Två tröjor från Bikbok inhandlades för några dagar sen, som jag har glömt att visa.

Liten tjej

En liten Manda är nu en stor Manda.

.


.

Ett helt år har snart gått, och detta år har jag har förlorat något mycket värdefullt.

over again word

Kan meddela att jag mår primaballerina just nu. Vet inte vad som flög i mig helt plötsligt känns allt så mycket lättare! Kom förresten på att jag glömde ställa in resten av min pizza i kylskåpet som nu står i vardagsrummet. Lat som jag är orkar jag inte fixa det nu. Där rök min frukost. Jag vill också säga att jag har det bra ställt jag, en bra familj, bra vänner och världens bästa pojkvän. Honom vill jag spendera varenda sekund med tills mitt hjärta slutar att slå.
Knas.

alone

Nu ligger jag här ensam i min säng och sjukt uttråkad! Alex har mitt fritidskort så sitter fast här. Imorgon kommer Erica hit så ska jag sätta i löshår på henne. Sen vill jag intill stan och köpa skor så får väl försöka fixa någon skjuts. Nämnde jag att jag var ensam också? HEMSKT :( Så nu ska jag skaffa mig lite sällskap.


Nyårsafton

Åh är så himla förvirrad. Min nyår kommer förmodligen spenderas med endast mig själv, kul. Får sådan panik dom sista dagarna och man vet inte hur det blir så skiter det sig rakt av.
Det här var nattens tankar, nyår är en gång per år  och det sket sig för min del. Besviken, ledsen och upprörd. Till slut efter timmar kom jag och Alex fram till en idé som jag antar att jag får hålla mig till. Nu kan jag inte göra något annat än att låta han bestämma, för vad har jag att förlora egentligen..
Jag älskar dig, och trots mina brister så älskar du mig.

Hachiko

Nu ska vi se Hachiko och en film om tecknade ugglor! Chips, guacamole & cola är vi laddade med. 
/Svantos & Mandii

Hot Revolver

Lite bilder från lördags!
Innan jag la mig inatt så hände det något med musklerna i axeln. Så ont så jag lipa som ett litet barn, efter Alex knådat och värmt så la vi oss och fyfan vad ont det gör fortfarande! Och som grädde på moset äckligaste mardrömmen. Nu kryper jag ner under täcket igen.

HOME

Hej hoppppp! Mer bilder kommer senare för just nu är jag och min baybay tillsammans och ska välja en film. Har varit i stan och inhandlat två tröjor och ätit kina mat med Alex farbror och hans tjej. Men nu ska vi välja en film så hejdå!

GODMORGON

Godmorgon, jag har MASSA bilder från gårdagen. Det var sjukt trevligt förutom att Ellen fick i sig lite för mycket så jag fick ta hand om henne. Galen tjej som duschar med sockar, bh och trosor HAHAHAHA. Nu beger vi oss ner mot stan för att spendera lite presentkort. PUSS.

en kväll

Torkat spya, gett taxi tjejen dricks, ska natta Ellen.

UTGÅNG

Mitt vänstra öga (på bilden) är helt fucked upp, helt röd-blå under. Jag är iaf ordning och redo nu kör viiii!!!!

PARRRRTTTTYYY

Det vankas party har jag hört inte bara en utan två! Men frågan är om man ska dit eller inte?

arg

Jag känner att jag har en väldigt händelserik dag framför mig, kul. Att bestämma saker och sen inte hålla dom är något jag hatar så just nu är jag förbannad. Man förstör för andra.

Just nu

Nystädat och fixat. Tvn ser väldigt liten ut på bilden tycker jag stackarn! Musik kommer ut ur högtalarna och jag försöker hitta några bra filmer jag kan glo på ikväll. Hade tänkt slingat håret idag men nej, när jag och pappa svängde förbi affären så var det ju såklart stängt. En annan dag får det bli av.

-

att skriva till någon över facebook istället för att ringa är en dålig ursäkt för att man inte orkar.

MY DAY

JA, snart är den här dagen slut. Jag har lyckats få en 32" tv, choklad, armband, pengar och presentkort. Nu är det lite fika sen ska jag tvinga ut Victor!

Mat i magen

Happ, julmat är inte min grej men något som är riktigt gott är knäckemacka med julskinka så det har jag tryckt i mig. Såhär ser jag ut idag, och det här har jag framför mig just nu. + Den nya tvn kom med, eller ah typ halva tvn! Mamma och Pappas julklapp till sig själva.


all i want for christmas is you

Mandii är redo, put on a smile and laugh. Inte direkt min favorit dag, men jag får göra mitt bästa.

.

Jag känner mig så tom.

Jag älskar dig

Ja här sitter man nu, ensam. Ska snart gå ut med en kaffe och ta lite frisk luft så himla trött och grinig. Imorgon är det julafton som kommer att vara här hemma med mormor och morfar endast i år. Känns ju rätt värt, det enda jag önskar mig imorgon är att Alex kommer hit och sover med mig :)!
Sen kommer dagarna rulla på och nyår kommer förhoppningsvis firas med Alex, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Mycket fix på gång i alla fall!

Christmas

Nu är det julstädat här och paket inslagna , helt sjukt vad människor är tända på julen. Jag är mer tvärtemot mamma och Alex kallar mig Grinchen. Haha men snart är den över så kan inte klaga. Nu är det tv kväll som gäller med skumtomar och glögg osv. Illa. God Jul från mig och Alex!

Inte en glad morgonkille...

Haha om man ska sova med den här killen får man akta sig för morgondagen, inatt skallade han mig en gång jag vet inte varför. Sen kan han ligga och kramas o sådant men så fort lite småpill som på videon får han panik. Sov gott älskling och varsegod för videon ;)

paradise city


GOTT NYTT JUL

Vi är vakna och goa, en dusch lite smink sen fit for today. Ha en bra dag allesammans!

thoughts

Vissa dagar undrar jag faktiskt om det är något fel på mig och mitt tänkande. För visst kan man få idéer som att man vill bara döda någon, bara slå sönder någon? Alla har ilska i sig. Och jag tror att alla har dom tankarna i sig oavsett hur sjukt det låter. Jag har upplevt sjuka drömmar, sjuka tankar.
Jag hade hoppats att det var värre än det var helt ärligt, karma bitch.

en helt vanlig tisdag....typ


trötta brudar


Paintball

Vaknade bredvid Ellen denna morgon, piff paff puff iväg till bussen för att ta tåget till Falköping och spela paintball med skolan. En iskall byggnad så mina tår var som isbitar men fyfan vad kul det var! Vi delades upp i lag och efter massa matcher, semifinaler och finalen som mitt lag var med i så kom vi trots allt på andra plats! En lång bit att gå från kupolen till resecentrum i falköping på 20 minuter. Sen vänta på bussen i Skövde i en timme var ingen höjdare. Men det gör inget efter ett varmt bad och mysa under täcket med cola och bullar. Bilder kommer senare ikväll.

hihi

Imorse ville Alex att vi skulle bada, jag gick i alla fall in för det helhjärtat...

christmas gift

Fick en för tidig julklapp av Alex igår, ett par jeans från Bikbok + mössa, halsband, hårspännen och sockar m. spets som man fick med när man handla för en viss summa. TACK ÄLSKLING ♥

You think think think think

Försöker lägga lite smink på mina glansiga ögon och det går inte så jättebra men jag kämpar på! Tar bussen om någon timma intill stan för att möta upp my baby :) Ikväll har vi inga planer, får väl bestämma i sista minuten chansar jag på. Ha en bra kväll alla!
________________________________________________________________________
Mössan i inlägget tidigare köpte jag på Carlings, till dig som fråga :)
Sjukisss...

mössa

Uppe med tuppen, julklappar idag, glansiga ögon, snorig näsa, mössa, kärlek.

P!ink - Raise your glass

Pink så jävla bra är hon. Tänkte på det när jag satt och kolla igenom den här videon att hon dödar en tjurfäktare och tjuren står och tittar på. Fyfan vad bra! Jag har alltid vart så emot tjurfäktning, att ta in en tjur, dra åt bollarna på dom för att dom ska bli frustrerade. Sedan kasta spjut? eller knivar tills den ger upp. Så jävla värdelös sport, om det nu ens kallas sport. Tänk er att det går åt en tjur varje gång för dom överlever ju inte det där. Oskyldiga tjurar dör, för att människorna ska ha underhållning. Sjuk värld.

who's to say?

Stand up straight
Do your trick
Turn on the stars
Jupiter shines so bright
When you're around they tell us slow down,
We're too young you need to grow
The speed's the key
And they don't know who we are
-
And who's to say that we're not good enough?
And who's to say that this is not our love?
-
Mother don't tell me friends are the ones that I lose
'Cause they'd bleed before you
And sometimes family are the ones you'd choose
It's too late now
I hold on to this life I found
-
And who's to say we won't burn it out?
And who's to say we won't sink in doubt?
Who's to say that we won't fade to gray?
Who are they anyway? Anyway they don't know
-
And you say we're too young, but maybe you're too old to remember
And I try to pretend but I just feel it when we're together
And if you don't believe me, you never really knew us
You never really knew
-
You and I, packin' up my room, we feel alright
But we're not welcome, soon
We'll be drivin', 'cause they don't know who we are
Who's to say we won't stay together?
Who's to say we aren't getting stronger?
Who's to say I can't live without you?
Who are they anyway? Anyway they don't know
-
And you say we're too young, but maybe you're too old to remember
And I try to pretend, but I just feel it when we're together
Who is to say?
And who is to say?
And who are they anyway?
-
Stand up boy, I shine so bright when you're around

mandiipandii

Säger väl godnatt, eller ja, jag ligger nog med datorn ett tag till men är i alla fall på plats i min säng. Imorgon så ska Alex tydligen köpa något till mig, eller jag fick välja eller något sånt. Han avslöjade sig rätt rejält till slut i telefon ha ha!

Dans, film och julklapp

Har varit på Actic och dansat idag, sen var det tjej/filmkväll med skolan. Det är så himla mycket tankar i mitt huvud just nu helt sjukt. Det är sjukt vad det finns för människor i den här världen ärligt talat! Och som grädde på moset är jag förkyld. Men det är bara att kämpa på, tre dagar kvar sen jullov!
Har till och med hunnit med att köpa en julklapp till min mor ♥ idag. Imorgon ska vi se om jag hittar något som pappa vill ha. Men nu kryper jag ner framför tvn med cola och godis.
Victor & Jag i SN :)

Torsdag 11.10

Sitter med en tallrik spaghetti och falukorv framför mig, snart hoppas jag på bussen intill stan där vi ska spela in dansen. Sen är det tjejkväll på skolan, och jag vet inte ens om jag kommer överleva till bussen. Här blåser det så huset skakar. Detta fick jag syn på när jag öppnade tidningen idag!
Haha längst ner i högra hörnet står jag och Victor!

hit och dit

Vill inte direkt skriva om dagen så men kan väl säga att jag och Amanda tabbade oss rejält.
Nu -> ett varmt bad -> sängen.

Onsdag 10.10

Mår sjukt dåligt idag, huvudverk, ont i magen, ont i halsen. Och ändå sitter jag i skolan och spelar crazy taxi! Vid min sida har jag Denise och nu ska jag ta en tupplur för efter maten är det matteprov, idrottsprov, etikprov och naturkunskapsprov. Känner att det inte kommer gå bra men vi får väl se.
Jag har tänkt på en helt sjuk sak hela dagen, det är verkligen sjukt. Jag kan inte beskriva det bättre än så.
Efter skolan så ska jag träffa Alex, och eftersom pappa glömde någon slags dosa för att föra över pengar så kommer jag inte kunna handla julklappar förns fredag. Så vi får la dra hem till mig och baka något gott som han ville igår.

Mamma & Pappa

Vill göra ett inlägg här för att bara berätta hur mycket jag uppskattar mina föräldrar. Ända sen jag var liten har jag varit en liten bråkstake, har alltid hamnat i trubbel och alltid klantat till det. Mina föräldrar har varit arga, ledsna, och besvikna på mig men dom har alltid gjort så jag lärt mig en läxa utav det jag har gjort fel. Jag har haft en sådan tur, jag inser verkligen det att mina föräldrar dom är minst sagt bäst i hela världen.
Jag vill tacka er, för allt ni gör för mig för det är obeskrivligt.
Ta lärdom av dina misstag & håll dig till bra människor, det är något av allt ni har lärt mig som jag kommer minnas till graven.

screwd up

........

word

Vad ska man göra när man inte riktigt vet vad man vill?
Jag vill få bort den här klumpen i magen om hur jag vill
ha det.
Men det är inte så jävla lätt alla gånger.

Lucia

Vi har fått glögg och lite fika här i skolan på morgonen, sen nyss hade vi prov i medicin som gick väl sådär okej bra antar jag. Nu sitter jag och Denise och spelar medans vi väntar på att lektionen med Mats ska börja.
Snodde bilden av Olivia.

Like a G6

Haha mer kommer nog, det var lite galet den där kvällen som var igår.

Gårdagen

Hej hopp, söndag idag. Vi lagade ju förresten mat igår (påbild) och var sen uppe i säter med rätt så bra folk! Nu ligger vi här jag och min pojk på min nybäddade säng i mitt nästan nystädade rum!
Mat
Uppe i Säter
Ellen ♥
Sofia ♥ & Jag

byee

Vi hade planerat att ha en hemma kväll men nu ändrades våra planer, så nu drar vi!

Vad är det med mig?

Alltså seriöst jag har legat och lipat sen jag öppnade ögonen BARA FÖR ATT min pappa vill vänta med att köpa en ny ridjacka (vinter) så jag ska klara mig där ute utan att frysa ihjäl! Och för att han vill att jag ska börja rida på kuletomten igen och att jag ska cykla dit ut från vasastan (?!) Jag är nog bortskämd och bekväm men jag säger bara jag tänker inte cykla dit! Och jag måste ut till Harry!
.
Så nu ska jag och pappa snart åka och handla godis och cola, och bara för att ja har vart helt ur funktion nu på morgonen så ska jag se till att det blir mycket socker.

Jay Smith

Vad ska man säga? Rätt människa vann för en gångs skull i idol historien och måste bara säga fyfan va GRYM han är! Och vafan människor som gnäller på att han är slusk som knarkar, snälla ni kolla på rockstjärnorna genom tiden? Bara för att han är svensk och är med i idol är det värsta grejen låt pojken vara han kommer att inse till slut.

tonight the world dies


NO LIMIT

Har precis tagit ett upp piggande bad för att komma igång. Spelar bra musik också och mumsar på lussekatter! Ikväll så kommer Alex hit och vi ska laga lite god mat. För vi är väldigt bra på det!
no limit.

500 miles

Vet inte varför ja putar som en liten fjortis med läpparna men ville bara slänga upp bilderna FÖR ATT. Bara därför och återigen GODNATT ;)

Dansuppvisning

Har vart på dansuppvisning med Denise och ja, det var väldigt speciellt haha men lite kul faktiskt. Fick skjuts hem tur som jag hade och nu sitter jag här med ett glas apelsinjuice och ska snart ta bort sminket. Satsar på en rejäl sovmorgon imorgon!
Jonna & Sofia

Behandla dina vänner med respekt

If I only could make a deal with god.
.
Waka waka waka! Vill iväg till ett varmt spännande land och bada i havet och simma med delfiner och äta massa frukt och dricka massa cola för att det är så varmt. Sen vill jag bli jättebrun, så brun att jag aldrig blir blek så jag slipper sola solarium för att bli brun. Sen vill jag döda alla som dödar djur och steka dom på en stekpanna så dom vet hur det känns. Sen tycker jag att alla dumma människor bara kan dra åt skogen för dom är inte värda mycket mer. Är det något mer? Ja, vad skulle jag gjort utan min lilla mysiga Denise just nu? Hon är månen och jag är solen så är det bara puss!

Kan inte bli bättre

GLAD MANDA, fick sluta efter lunchen idag så sitter hemma nu och mumsar lite godis. Och snart kommer Alex (några timmar), och ska kanske kolla på dansuppvisning ikväll med Denise, och imorgon är vi lediga! Kan inte bli så mycket bättre alltså!

grenade

Sitter i klassrummet med Denise och skriver våra  fusklappar till provet på måndag. Vi åt clementin också men den är slut hihi. Vi avbryter vårat hårda studerande emellanåt med lite crazy taxi, helt okej tycker vi.
Denise "liten och mysig"

COOL

Haha bara för Denise skull gör jag det här inlägget,
HERE I AM BABY - SIGNED, SEALED, DELIVERED I'M YOURS!

think about it

päls bärs av vackra djur och fula människor.

önskelista

Håller på och fixar en önskelista på pappas begäran, tror den kommer att innehålla detta.
Bestå burs tv bänk | Imfors tv bord
Elgå garderob | Tv
Jorun frö | Tanja brodyr
påslakan
Har ju inte hunnit bestämma mig hur jag vill ha det i rummet än, så svårt. Ett runt bord i mitten utav rummet eller ett barbord till datorn?

todays feelings

Ligger just nu hemma i min varma sköna säng med en förjävla huvudvärk och ont i halsen. Trots det så hade jag tänkt att göra lite nytta genom att städa mitt rum, ta en dusch och plugga. Så nu ska jag bara ut i kylan lite sen börjar jag. Godmorgon förresten ;)

Petter - Stockholm i mitt hjärta

Mitt fönster denna kalla vintern.

15 månader med kärlek

Jag kommer börja att grina som ett litet barn när jag skriver allt det här, men jag antar att det är väl okej? Idag har jag och Alex vart tillsammans i hela 15 månader. Och jag älskar verkligen den här människan med hela mitt hjärta. Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan honom för tillfället (ja det låter ju helt otroligt gay va). Han finns alltid där när jag behöver honom, han stöttar mig alltid genom allt och detsamma med mig mot honom. Jag önskar det fanns mer killar som Alex ute i världen, ärligt talat han är världens bästa. Haha, jo för exakt ett årsedan så hade vi ju varit tillsammans i tre månader, så tänkte att jag kunde slänga in bilder från den dagen, där han överraskade mig med bad och en ros ♥
Vad ska jag säga? Du vet allt, men jag hoppas du klarar av att höra jag älskar dig ännu en gång ;)

school

Sitter med min SOCIALA Denise och chillar stenhårt. Helt okej förutom att hon är lite gay, puss.

chokladbomber

Jag har en sån tur att ha Ellen vid min sida, om inte du hade vart med mig idag hade jag nog slitit håret av mig. Tack gumman för att du får mig att må så bra, jag vet att du kanske inte är så glad på oss stöpenbor pga av snön. Men jag hoppas du tycker om mig ändå ;)
Vi gjorde muffins med choklad i, choklad bomber kallade mamma dom haha för choklad var det fullt av.

please.

Will there only be memories left or will this continue?

Mitt huvud sprängs snart av tankar och frågor.

En sanning

Rakt från mitt hjärta kommer den här sanningen, jag vill bara härifrån, vara stenrik, vara kär, ha en hund.

AFTERLIFE

Jag tror inte det finns någon bättre låt i hela världen alltså, helt sjukt vad bra den är.

Helgen

Har inte riktigt lagt något tid på bloggandet, men man behöver faktiskt fokusera på livet lite mer vissa dagar. Och denna helg har jag vart med Alex. Blev hämtad här i fredags efter plåtningen för Kristina boden (det lät proffsigt i mina öron haha) så hade inte hunnit packa eller någonting. Såg på film, käkade kina mat och massa godis.
.
På lördag morgonen åkte vi intill stan vid elva för att köpa min väska (bild kommer) och ta en buss till Tibro för att kolla tapeter med mina föräldrar. Kommer bli en mörk-lila mönstrad tapet som fondvägg till mitt rum. Vidare för att köpa ännu mer godis och åka tefat och leka med Nice ute i snön.
En sådan här helg behövde jag, bara sova och ta det lugnt. Men tillbaka till verkligheten, mitt rum är stökigt så jag får väl ta tag i det.

såhär gör man

Såhär gör man det roligt att borsta tänderna! Tråkigt bara att Ellen klippte bort när vi dansa tillsammans :( saknar dig gumman.

2 december

Skitskön sovdag! Har provat en klänning tills imorgon också, mer får i veta då! Har spenderat min dag med min pojke, lite kläder har vi kollat på, lite skräpmat har vi ätit. SÅ SÖTA ÄR VI.

Krya svärmor

Vill bara skriva krya på dig till en viss Linda som opererade sig idag! Bara för att du har varit så duktig kommer jag och Alex serva dig och göra precis som du vill i 405532 år. Varsegod och krya på dig! ♥

En stark människa jag ser upp till, fast även ner heh kortis ;)

+++

men älskling, du åkte och seglade din väg själv. och nu sitter jag här på något som liknar en ö, helt ensam. och jag kan inte komma hem. jag vill inte vara så nere, då är jag hellre utan det här. för jag mådde så jävla bra, och nu mår jag så dåligt. men jag vill inte gå på den här jorden om jag måste göra det helt själv.

Adriana Lima

Hej och snart godnatt alla som läser (speciellt Denise min stalker ;) hih). Ligger nu i sängen, har fått finbesök av min fina pojkvän en liten stund ikväll. Har tagit ett bad, pratat lite med Victor. Imorgon är det skola för min del, varit en hemma dag idag pga av min magkatarr som strulade till sig ordentligt igår kväll.
Lovade ju att lägga in bild på julklapparna men orkar inte lägga över dom riktigt än, så en bild på min förebild kommer ist. Nighty night.

Ung & Bortskämd parodi


just the way you are

Saknar Ellen lite, bara för att hon lägger upp konstiga videos, typ som den här på mig. HAHA.
och  vad är det med mig och ljudeffekter egentligen??

the name is bikbok

F r a m | b a k
Igår inhandlades en tisha från bikbok, pinsamt billigt men det tycker plånboken om. Har till och med slått in två julklappar ni kan få se ikväll. Nu väntar jag på Alex som ska komma hit med en beställning åt mig, risifrutti och marabou var det. Och jag har saknat honom också så ska gosa ner han i sängen och sätta på en bra film, eller kanske tvinga honom laga mat åt mig? Jag är så j*vla hungrig..

HOLE IN ONE

En sjuk tjej kan även vara en glad tjej. På söndag händer det grejer men det får ni inte reda på förens då ;)
nu ska jag fortsätta se min film och sen kommer det en kille med risifrutti och marabou till mig, mums!

RSS 2.0